Lányok, volna kedvetek beszélgetni egy vak, zenekedvelő és művelő, humoros, egyetemista sráccal?
10
Kipróbálom ezt is. És nem mondtam hogy ismerkedek, a kérdés barátkozás kategóriában van
12
Írtam neked, de ide is leírom hogy a többiek is lássák. Szóval, olyan programot használok ami felolvassa a képernyőn látható szöveget. A többi válaszolónak meg, aki valószínűleg ugyanaz a "személy" csak annyit még, elég nagy szégyen hogy meg sem próbálnak a dolgok mögé nézni, hanem a látszat, az első benyomásuk alapján rögtön véleményt mondanak és ítélkeznek.
Srácok, ez a kérdés a barátkozás kategóriában van!:D Nem kell itt egyből nyomni az incel dumákat!:D
És én is vak vagyok, emiatt figyelt kulcsszó a "vak", és valóban volt egy ehhez megszólalásig hasonló kérdés az elmúlt héten. De ha nem ő, hát nem ő. Ha meg ő akkor is, mi van?
AKi meg nem tudja elképzelni, hogy egy vak számítógépet használjon, az kicsit zárkózzon fel technológiai téren. Abban a korban amikor szoftverek kéepket tudnak szöveggé változtatni, annyira elképzelhetetlen, hogy szöveget felovlasson valami?:D alap funkció minden OPrendszeren. Igen, azon is amin keresztül mst te nézed ezt a szöveget.
14, 16
Köszönöm a támogatást
15
Nagyon kérlek, ne magadból indulj ki.
19
Olyan szoftvert használok, mint már leírtam egyszer, ami felolvassa a képernyő tartalmát és a beírt betűket is. De az évek alatt már megtanultam gépelni. Mielőtt gúnyolódsz, olvashatnál kicsit, állítólag te látsz, és nagyon értelmesnek is tűnsz a válaszod alapján, szóval igazán használhatnád ezt a képességedet arra, hogy utánanézz a dolgoknak. Mialatt ezt a kommentet megírtad, legjobb barátod, a Google háromszor kidobta volna neked a választ. És mialatt én megírtam ezt a hozzászólást, te már el is olvastad, sőt, taláőn, talán meg is értetted volna amit a Google kiad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!