Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lányok, volna kedvetek beszélg...

Lányok, volna kedvetek beszélgetni egy vak, zenekedvelő és művelő, humoros, egyetemista sráccal?

Figyelt kérdés
A többi úgyis kiderül privátban. :-)

2023. dec. 1. 15:23
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

10

Kipróbálom ezt is. És nem mondtam hogy ismerkedek, a kérdés barátkozás kategóriában van

2023. dec. 1. 16:08
 12/27 anonim válasza:
Lenne kedvem! De ha vak vagy hogy tudsz irni/olvasni? (Inkabb olvasni) (nem kotekedesbol)
2023. dec. 1. 16:23
 13/27 A kérdező kommentje:

12

Írtam neked, de ide is leírom hogy a többiek is lássák. Szóval, olyan programot használok ami felolvassa a képernyőn látható szöveget. A többi válaszolónak meg, aki valószínűleg ugyanaz a "személy" csak annyit még, elég nagy szégyen hogy meg sem próbálnak a dolgok mögé nézni, hanem a látszat, az első benyomásuk alapján rögtön véleményt mondanak és ítélkeznek.

2023. dec. 1. 16:27
 14/27 anonim válasza:
12# Ennyire primítivek nem lehettek...ők is hasznáénak számítógépet és írnak olvasnak is.
2023. dec. 1. 16:34
 15/27 anonim válasza:
nemhogy az kizáró ok a lányoknál, ha látássérült vagy, az is elég, ha csak átlagosan keresel, átlagos magasságú vagy, vagy nincs autód
2023. dec. 1. 16:56
 16/27 anonim válasza:

Srácok, ez a kérdés a barátkozás kategóriában van!:D Nem kell itt egyből nyomni az incel dumákat!:D

És én is vak vagyok, emiatt figyelt kulcsszó a "vak", és valóban volt egy ehhez megszólalásig hasonló kérdés az elmúlt héten. De ha nem ő, hát nem ő. Ha meg ő akkor is, mi van?

AKi meg nem tudja elképzelni, hogy egy vak számítógépet használjon, az kicsit zárkózzon fel technológiai téren. Abban a korban amikor szoftverek kéepket tudnak szöveggé változtatni, annyira elképzelhetetlen, hogy szöveget felovlasson valami?:D alap funkció minden OPrendszeren. Igen, azon is amin keresztül mst te nézed ezt a szöveget.

2023. dec. 1. 17:13
 17/27 A kérdező kommentje:

14, 16

Köszönöm a támogatást

15

Nagyon kérlek, ne magadból indulj ki.

2023. dec. 1. 17:15
 18/27 A kérdező kommentje:
Az, ha valaki nem tudja elképzelni hogy hogyan él, vagy hogyan használ számítógépet egy, bármilyen fogyatékkal élő ember, akár egy vak, az egyáltalán nem szégyen. De az, ha a tudatlansága ellenére véleményt formál, pláne ilyet, és még le is írja, az már annál inkább. Ez meg csak az én véleményem. Ja és akkor még a másik ember stílusát kritizálja, a vakét, aki megvédi magát. Ráadásul mindezt úgy, hogy fogalma sincs és nem is érdekli igazából, hogy vajon a másik miért írta ki a kérdést, miért itt ismerkedik, egyáltalán mi célja van a kérdéssel. Mert pl nagy a különbség, ha azt kérdezed: hogyan írsz ha vak vagy? Vagy ha azt: hogy lennél te vak, hisz nem is tudnál akkor írni? De pláne ez a célzás, hogy a "mellettem lévőhöz" intéztél kérdést, ne is haragudj...
2023. dec. 1. 17:20
 19/27 anonim válasza:
ha vak vagy hogy írod ki ezt a kérdést, és hogy olvasod el? :D Meg hogy látod ha érkezik válasz? :D Gyik-nek nincs appja hogy rezegjen... Hány ujjamat mutatom?
2023. dec. 2. 18:18
 20/27 A kérdező kommentje:

19

Olyan szoftvert használok, mint már leírtam egyszer, ami felolvassa a képernyő tartalmát és a beírt betűket is. De az évek alatt már megtanultam gépelni. Mielőtt gúnyolódsz, olvashatnál kicsit, állítólag te látsz, és nagyon értelmesnek is tűnsz a válaszod alapján, szóval igazán használhatnád ezt a képességedet arra, hogy utánanézz a dolgoknak. Mialatt ezt a kommentet megírtad, legjobb barátod, a Google háromszor kidobta volna neked a választ. És mialatt én megírtam ezt a hozzászólást, te már el is olvastad, sőt, taláőn, talán meg is értetted volna amit a Google kiad.

2023. dec. 2. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!