Melegekkel lehetetlen barátság céljából ismerkedni?
Próbálkoztam néhány felületen ismerkedni, akár levelezés, akár online beszélgetés céljából. Távolságtól függően később akár közös programban is benne lennék, de úgy vettem észre, erre nem igazán vevő senki. Jólesne valakivel megbeszélni dolgokat, akár csak hogy kinek milyen napja volt, vagy éppen mi történt, mit gondol, érez a másik. Ha el is indul, 1-2 nap után ellaposodik az egész. Miért van ez?
38 éves vagyok, GYMS megyében élek, sajnos elég munkamániás vagyok, de szabadidőmben szeretek olvasni, sütni, és még hobbim az írás.
9: Mivel én is az vagyok, a felesleges magyarázkodásokat kikerülve gondoltam, hátha... De igen, beszélgetni bárkivel lehet.
10: A munkamániából most már leépítettem valamennyire. A foglalkozásomból adódóan az év első fele elég húzós, hétvégén is dolgozom, régebben pedig még ünnepeken is, de volt olyan év, hogy alig vettem ki szabadságot. Most már próbálom a nagyon muszájra korlátozni.
Én is próbálkoztam már csak barátkozás céljából ismerkedni semmi több. De egy ideig megy a beszélgetés aztán eltűnik. De nem is ír semmit, hogy miért.
Pedig jó lenne valaki akivel lehetne beszélgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!