Nagyon lehetetlen itt normális lányt találni, esetleg lenne valakinek kedve velem beszélgetni Budapest és környékéről? (38F)
Lehet azt írni, hogy keresztény értékrendűt hölgyet keresel?
Nem, nem hittérítés mindenáron! Azt össze szokták téveszteni a "keresztény"-séggel. A kettőnek normális esetben nincs köze egymáshoz!
Korosztályi megkötés van? Nincs? Földrajzi lakóhely távolsága?
Igen, szívesen ismerkednék keresztény értékrendű nővel. Sőt még vallásossal is, ugyanís a vallásfilozófia az egyik hobbim, viszont agnosztikus vagyok. Szívesen beszélgetnék egy ilyen nővel talán értelmes közös nevezőre is jutnánk.
Úgy gondolom hogy a közös nevező az hasonló életkorú nővel lehetséges. Igen én vagyok az aki egy 23 éves lányt visszautasítana, hiába vonzó és csinos, mert szerintem hosszú kapcsolat nem működik ekkora korkülönbséggel, ha fontos a kapcsolatban valakinek a kommunikáció.
Igen, jó lenne Budapest és környékéről ismerkedni valakivel de akár még távkapcsolat is működhet bizonyos ésszerű keretek között, ha nagyon meg van a közös hang
Én "kiestem", mert igen messze vagyok a 38 évtől. (Jóval több a korom.)
Mondhatjuk azt, hogy 35 és 45 év között keresel?
1-es válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!