Melegekkel lehetetlen barátság céljából ismerkedni?
Próbálkoztam néhány felületen ismerkedni, akár levelezés, akár online beszélgetés céljából. Távolságtól függően később akár közös programban is benne lennék, de úgy vettem észre, erre nem igazán vevő senki. Jólesne valakivel megbeszélni dolgokat, akár csak hogy kinek milyen napja volt, vagy éppen mi történt, mit gondol, érez a másik. Ha el is indul, 1-2 nap után ellaposodik az egész. Miért van ez?
38 éves vagyok, GYMS megyében élek, sajnos elég munkamániás vagyok, de szabadidőmben szeretek olvasni, sütni, és még hobbim az írás.
Meg kell,hogy erősítselek ebben pesti melegként.
Egyébként becsüllek azért, mert olvasol és írsz!
Én szívesen barátkozok bárkivel, szeretek új embereket megismerni.
Hány éves vagy?
Én 24.
Szia!
Ugyanezt vettem észre én is, elindul egy beszélgetés aztán vagy téma hiány miatt vagy csak úgy abba marad!
Mit szoktál olvasni?
34/N
Ez nem csak a melegekkel van így, mindenki ezt csinálja. Miért ők amúgy a célcsoport? Mert beszélgetés, akár mélyebb barátság szerintem bármely két ember között lehet mindentől függetlenül.
A találkozástól meg szerintem félnek. Való igaz, neten mindenki azt mond amit akar, nem tudhatod, hogy nem egy kutya ül a monitor előtt a túloldalon, de azért vannak dolgok amikkel jól le lehet szűrni. Nekem eddig mindig az jött el akire számítottam - már amikor eljött, olyan volt hogy nem jött senki. Aztán a legtöbb esetben az első volt az utolsó találkozás is, mert azután is eltűnnek az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!