Az olyan emberekkel is lehetetlen barátkozni, akik arról panaszkodnak, hogy egyetlen barátjuk sincs?
Figyelt kérdés
2023. máj. 1. 21:26
1/18 anonim válasza:
Ez ma a norma, az NPC-k követik az aktuális normát. Nem akarnak kilógni a sorból.
2023. máj. 1. 21:36
2/18 anonim válasza:
Vagyis nem is tudnak.
2023. máj. 1. 21:37
3/18 anonim válasza:
Így van, de nem is kell nekik barát, amint rájönnek hogy ebbe energiát, időt is kell fektetni.
2023. máj. 1. 21:38
4/18 anonim válasza:
Nem lehetetlen, csak magasabbak az elvárásaik. Nekem igazi mély barátaim nincsenek, vagyis csak a párom van, és egy ember akivel úgymond barátok vagyunk, de ritkán beszélünk. Nekem azért nincsenek barátaim, mert nehezen bízok meg emberekben, és eddig olyan emberekkel voltam körülvéve, akik mindig eljátszották a bizalmat. Illetve a legtöbb ember felszínes és csak saját magukkal szeretnek foglalkozni, a másik is csak addig érdekli, amíg ők vannak a középpontban. És nekem ehhez semmi kedvem asszisztálni.
2023. máj. 1. 21:48
5/18 anonim válasza:
Nekem nincsenek barátaim. De ugyan annyira az én hibám, mint másoké. A volt barátaim kicsit kibásabban nálam. Ha barátkozásra adnám a fejemet, lehet hogy rossz barát lennék. Bár ez leginkább a másik féltől függ. Ha azt gondolom róla hogy jó barátom lenne, próbálnék én sem kevesebb lenni nála. Jóbarátja lennék. Mondjuk elég ritkán engedek rést a pajzson, szóval nehezen megközelíthető jóbarát alapanyag vagyok. 30/F
2023. máj. 1. 22:00
6/18 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de vannak elvárásaim amit eddig elég kevés embernek sikerült megugornia. Nem kérek az egyszerű, felszínes emberekből
2023. máj. 1. 22:06
7/18 anonim válasza:
"Nem kérek az egyszerű, felszínes emberekből"
Én éppen fordítva, éppen azt utálom, aki a vesémig, meg a lelkem mélyéig akar eljutni...
2023. máj. 1. 22:45
8/18 anonim válasza:
Én meg az olyan 1 bitesekből nem kérek, akik csak ellentétpárokban és végletekben képesek gondolkodni XD.
2023. máj. 1. 22:49
9/18 anonim válasza:
#7 Akkor neked biztosan sok barátod van:)
2023. máj. 1. 22:56
10/18 anonim válasza:
Lehet
2023. máj. 1. 23:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!