Tisztavérűekkel ismerkednél?
Illetve lehet, hogy kizárólag csak tisztavérűekkel (pureblood) létesítenél közelebbi kapcsolatot?
Hasonló a hasonlóval alapon. Vagy abban hiszel ebben, hogy az ellentétek vonzzák egymást?
Tisztavérű = oltatlan? Erre gondolsz? A címkéidet nézve...
Nem vagyok benne biztos, hogy szerencsés-e ezt a kifejezést használni...
Mindenesetre én oltatlan vagyok, és igen, elég fontos, bár nem is annyira fiziológiai szempontból, hanem főként maga a propagandához, félreinformáláshoz, kormányok és hatóságok túlkapásaihoz való hozzáállás tekintetében.
Köznapi kifejezés lassan 2 éve.
Igen, a mentális, intellektuális, spituális és eü. aspektusai is érdekelnek az indokoknak.
És még engem röhögnek ki, amikor azt mondom, hogy a Covid-tagadók gyakorlatilag nácik. Az első már kapiskálja. "Nem biztos, hogy szerencsés kifejezés" Are we the baddies?
Egy biztos, én sem ismerkednék hozzátok hasonlóval.
Ember, ez nem a Harry Potter...
Amúgy ugyan nem ez alapján válogatom meg a társaságomat. Szerintem ez mindenkinek a magánügye.
Az 'oltás-ellenes' nem egyenlő 'covid-tagadással'... Remélem nem szorul további kifejtésre ez.
Simán 'lenácizni' a másikat sem utal éppen hatalmas értelmi és érvelési képességekre...
Nincs baj azzal hogy más a véleményed, nem vagy feltétlenül 'agyhalott'. De ha mára tényleg nem sikerült megérteni a covid körüli hazugságokat, propagandát, félreinformálást, vakcinagyártók profitját, és nem vagy minimum szkeptikus, akkor igenis megkérdőjelezem az ilyen személy kognitív képességeit (vagy szimplán nem érdekel téged a téma semennyire, az meg más szempontból probléma).
Nem kellene szalmabábozni hogy mi 'megölnénk' a másképp gondolkodót. Ugyan már, ez egy rettentően elenyésző radikális kisebbség lehet, legfeljebb. Biztos vagyok benne, hogy az oltás-ellenzők túlnyomó többsége egyszerűen szeretné megtartani a jogát ahhoz, hogy eldöntse milyen anyag kerül a testébe, illetve szeretne tisztánlátást és transzparenciát.
"mekkora butaság az oltást veszélyesnek beállítani."
Igen? Hát elég sokan meghaltak az oltásban, vagy súlyosan károsultak pl. szívizom problémák. Ezek mind részleteiben vitatható dolgok, viszont ilyen kijelentést tenni hogy az oltás veszélytelen, nos, ez az igazi elképesztő butaság, felelőtlenség, és egyszerűen nem összeegyeztethető a valósággal.
#1 #10 voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!