Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hol keressek lány barátokat? 🥺

Hol keressek lány barátokat? 🥺

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nem tudom, hogy esetleg van-e más is ilyen helyzetben mint én de egyszerűen kikoptak mellőlem a barátnőim :(

Legtöbb esetben sajnos párjuk lett ìgy persze nem értek rá találkozni a végén persze nem beszéltünk annyit, ritkultak a talik, nem kerestek és ennyi. Viszont nekem is van párom mégis tudok másra időt szánni, beszélgetni és nagyon igényelném a lányos csevejt de egyszerűen nem tudom hol keressek magamnak lány barátokat.

Van esetleg erre app? Vagy ha valaki van ilyen helyzetben hogyan csinálja? Vagy ennyi volt a baràtság a mai világban, és hagyjam ennyiben?

(Ha bàrki szeretne beszélgetni én vevő vagyok rá😄)

Segìtsetek kérlek

tegnap 19:59
 1/7 anonim válasza:

Merre laksz és hány éves vagy?

Nő vagyok amúgy.

Esetleg a Boo alkalmazás.

tegnap 21:05
 2/7 Fragments of Fantasy válasza:
A Boo például jó erre, de.. szegényes a felhozatal, mint az összes többi ilyen helyen.
tegnap 21:29
 3/7 A kérdező kommentje:
Kecskeméti vagyok, 27 éves :)
tegnap 21:38
 4/7 anonim válasza:
1 vagyok. Én soproni :/
tegnap 21:55
 5/7 anonim válasza:
Nincs erre app, bárhol kommunikálj ahol lehet és majd alakul (vagy nem). Nekem például online játékokban jött össze a legjobb, innen a gyakoriról is volt egy-két ígéretes, csak végül eltűntek. De egy nagyon kedves lányt sikerült megismernem az utcán is, szóval nem kell a netre korlátozódni, mozdulj ki és legyél nyitott.
ma 00:56
 6/7 anonim válasza:
Én is tudok beszélgetni, súri vagyok kérem szépen.
ma 02:36
 7/7 anonim válasza:
Nekem van kedvem beszélgetni ha írsz.
ma 06:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!