Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért nem lehet lány barátokat...

Miért nem lehet lány barátokat találni?

Figyelt kérdés

Egyszerűen mindig jobban megértettem magam a nőkkel a férfi gondolkodás mindig távol állt tőlem elég feminin típusú pasi vagyok barátaim mind külföldre mentek, családot alapítottak, eltávolodtak tőlem jó lenne barátokat találni és főleg interneten próbálom ezt, chat oldalakon, Facebook társkereső van egy ilyen funkciója hogy barátokat lehet keresni, de társkeresőkön is próbálkozom

De sajnos valahogy nem jön össze, barátság sem nemhogy kapcsolat, idő utàn eltűnnel, nem ír vissza nem keres keresem

2023. jún. 22. 23:00
 1/3 anonim ***** válasza:
67%
Úgy ne akarj lány barátokat találni, hogy idővel a bugyijuk alatti résszel is barátkozni akarsz.. mert nem biztos, hogy szimpatikus lesz számukra a viselkedés, főleg ha nekik van valakijük.
2023. jún. 22. 23:02
 2/3 anonim ***** válasza:
20%
Mert a nőknek csak a pénz kell.
2023. jún. 22. 23:49
 3/3 anonim ***** válasza:

A nőket felnőtt korban csak a párkapcsolat érdekli ha saját korabeli, nem munkahelyi stb, férfivel való bármilyen kapcsolatról van szó. Egy ideig én is a nőkben kerestem a szellemi barátot, lelki társat mert jobban elvoltam a jobb esetben szelíd, megértő természetükkel, de hiába: nem találtam soha ilyet, nem volt kivel olyan mértékben jól el tudtam volna beszélgetni, amennyire akartam.

Aztán egy nap felotlott, hogy én férfi vagyok, tehát azokhoz hasonlóan viselkednek, gondolkodom stb, akkor ha igazi szellemi, baráti partnert keresek olyan valakit kell találnom, aki a lehető leghasonlóbban működik a gondolkodásában, mint én! És ki lehetne az más, mint egy másik férfi? No persze itt nem szerelmi, hanem szellemi illetve csak baráti kapcsolatot keres az ember, tehát a nem-nek nem kellene annyira fontos tényezőnek lennie ilyen szempontból. Hidd el, sok feminin férfi van, aki rendes, jófej és nem agresszív stb. (Férfi, de megvannak benne a másik nem kvalitásai is!)

És igen, be is jött a dolog, a saját nemembe barát után kutatva sokkal több, tényleg SOKKAL TÖBB olyan embert találtam, akivel tényleg azt mondtam megtudom veled magam értetni, nagyon hasonlóan gondolkodunk, hasonló az érdeklődési körünk és az abban lévő kompetenciánk is.

Tehát ha tényleg csak barátot keresel, akkor érdemes a férfiak között is szétnézned, mert sokkal több olyan embert fogsz találni, aki hasonló hozzád és amilyen barátra vágysz. Hidd el, van sok értelmes, normális férfi aki nem agresszív, hanem rendelkezik a másik nem erényeivel is. Meg amúgy a nőkkel olyan jól, olyan mélyen sok technikai, akár elvont témákról például nem is lehet elbeszélgetni, a legtöbbet nem érdekli, mert nem úgy működnek mint mi.

2023. jún. 24. 01:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!