Hol tudna találni barátokat egy 'komolyabb' lány, olyan, aki nem az a diszkózós fajta?
Kiskoromtól kezdve nem igazán voltak barátaim, talán egész életembe 4 emberre mondhatnám azt, hogy az volt, most jelenleg egy van. Nem járok sehova, nincs kivel, nem tudom, ezen hogyan, és hol tudnék változtatni. Kisvárosban élek, a lehetőségeim így még korlátozottabbak. Na, meg sajnos nem véletlen, hogy nincsenek, mivel eléggé furcsa vagyok a legtöbb ember szemében, kis okostojás :)
Évek óta elnyomom magamban a társaság utáni vágyamat, de időről-időre előjön ez a probléma. Sok mindent kipróbáltam, ahová hívtak, oda elmentem, a diszkóba is, a kocsmába is, az egyedül való sétálás is megvolt, de vagy nem jött be, vagy még magányosabbnak éreztem magam tőle.
Milyen helyeken tudnék még próbálkozni?
Nekem is ez a problémám, hogy nem találok hasonló gondolkodású barátokat, valószínűleg azért, mert nagyon nem értek egyet a mai világgal, azzal, hogy az emberek csak 'haverokat' keresnek, azzal, hogy nem őszinték egymással, vagy lenézik a másikat. Engem ez nagyon zavar, nekem más az értékrendem, annak ellenére, hogy nem vagyok vallásos, mégis azt érzem, hogy nagyon rossz irányba halad a világ... :( Nekem fontos a mély és őszinte barátság, a beszélgetések és az, hogy egy barát valóban ki is tartson a másik mellett! De sajnos nagyon azt látom, hogy erre szinte senki sem vevő, mert manapság nem ez a 'menő'...
21/L
Nem tudom, merre laksz, de ha szeretnél ismerkedni, írjál nyugodtan, én is úgymond "komolyabb" meg "okostojás" vagyok, és vevő a mély beszélgetésekre is. :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!