Van olyan ember itt rajtam kívül aki ilyen fajta függőséget élt át? (Ne nevessetek)
Szóval, ez elég idiótán hangzik, de nekem van egy olyan szenvedély betegségem - legalább is azzá alakult az évek során - , hogy miközben zenét hallgatok, szeretek a székben pörögni. Ilyenkor magamra zárom az ajtót, a családom már meg se lepődik. Ha nem csinálhatom pár napig, elvonási tüneteim vannak. Olyan mint a dohányosoknak, amikor nem szívhatnak cigit... Ez nagyon gáz.. Van rajtam kívül ilyen ember?
Nem tudom, hogy fogok ezzel leállni, a családomon kívül senki nem tudja, még a pasim se...
...talán ha lecserélnéd a forgószékedet egy fixre...
Tudom, hogy ez amolyan kényszerintézkedésnek tűnik, de ha van benned az akarat a váltásra, akkor megvan kiút is. Persze biztos, hogy néhány napig hiányozni fog a pörgés és a szédülés, de talán elképzelhető, hogy a pasid tud valamilyen áthidaló megoldást az ilyen jellegű "érzések" pótlására. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!