3 fajta ember lehetnék melyik legyek?
Legyek flegmás? (szerintem ez az alaptermészetem) aki képes mindig rátapintani mások problémájára. Szerintem el is tudna valamit érni az életében de csak másokon átgázolva, ami sokesetben vissza is üt ha erősebb egyéniséggel találkozok szembe. Ezért találkoztam már ökölel is.
Legyek egy bárány? (sajnos ez is természetes nállam) akiről mindenki azt gondolja, hogy egy balek és semmire se jó sem szól be senkinek de így nem is érzem jól magam mert alkatilag se vagyok az a gyerek, hogy nem tudnék vissza ütni.
Ezért a kettő közt ingázok mindig.
Vagy legyek majom ? (ez szerintem már beidegződés a kettő közti állapot megtalálására) aki mindig viccelődik és ezzel így tök idiótának néz ki de legalább nem néznek túlzottan beképzeltnek meg flegmának és túlzottan nyámnyilának se. De ezt az embert senki nem venné komolyan.
Na melyik a legjobb?
Te jóságos atya úr isten.........
Most komolyan azt szeretnéd, hogy vadidegenek mondják meg, hogy milyen légy?
Arról nem is beszélve, hogy mik ezek a csoportosítások? Honnan jöttek?
Ez egy felettébb agyzsibbasztó kérdés.
Na feladom a leckét !
Hegyezed a füled?
Legyél mindhárom keveréke és egy kiegyensúlyozott személyiség!
És ne kérdezz több hülyeséget!!
Én értem a kérdést:)
Az a bajod, hogy bizonyos reakcióidtól zavarba jössz, ezért elhülyéskeded.
Van egy törtető részed, ami el akar érni valamit az életben, és egy visszahúzódó, aki a törtetést elítélendőnek tartja.
Csak annyit kell tudnod,hogy bizonyos helyzetekben igenis helyénvaló a határozottság, bizonyos helyzetekben pedig elég csak szemlélődni. Ez nem azt jelenti hogy balek vagy.
Az a bölcs ember, aki tudja, mikor melyik hozzáállást vegye elő.
Javaslok neked valami küzdősportot, szerintem az levezetné a fölösleges energiáidat, és nagyon jót tenne, egy idő után büszke is lehetnél magadra.
alapból szerintem a szemlélődő beállítottság a jó, aki normálisan kommunikál másokkal (a kommunikációt gyakorold, és egy kicsit a helyesírást is, befolyásolja ám az emberek rólad alkotott képét!) de ha kell, előveszi a törtető személyiségét, és használja (nem verekedésre!).
Pl. ha meg kell pályázni valamit, ki kell állni egy nagyobb tömeg elé, meg kell kérni a nő kezét, tehát össze kell szedni a bátorságot.
Nem írtad de szerintem pasi vagy.
Gondolj arra hogy FÉRFI is lehetnél, és hidd el, mindenkinek ugyanolyan problémái vannak mint neked. Olvasgasd itt a különböző témákban felvetett kérdéseket, más is gyakran bizonytalan, az nem baj.
legyél törekvő de ne törtető
legyél "bárány" de ne szolga
legyél olyan ember aki visszaüthetne ha akarna de nem teszi mert nincs rá szüksége. aki el tudja érni amit akar erőszak nélkül és aki nem a fizikai erejére alapozza az önbizalmát továbbá nem avval azonosítja magát. (mert mind3 általad felvázolt lehetőségben ez történik ha megfigyeled.)
Szerintem én tudom mire gondolsz. Nálam is sokszor van, hogy ha találkozok emberekkel, úgy választom ki, hogy milyen legyek, mivel ugyanolyan mértékben vagyok sok egymásnak ellentmondó jellem birtokában. Néha direkt játszóm a hülyét, olyan aranyosan, máskor meg mikor olyan kedvem van, flegma vagyok, és úgy csinálok mintha "lenézném" a többieket. Meg még van egy csomó ilyesmi tulajdonságom. És minden embernél máshogy. De én veled ellentétben nem akarok változtatni. Bírom, hogy ahány ember, mind másnak ismer, amit nem tekintek rossznak, mert minden személyiség én vagyok :D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!