3 fajta ember lehetnék melyik legyek?
Legyek flegmás? (szerintem ez az alaptermészetem) aki képes mindig rátapintani mások problémájára. Szerintem el is tudna valamit érni az életében de csak másokon átgázolva, ami sokesetben vissza is üt ha erősebb egyéniséggel találkozok szembe. Ezért találkoztam már ökölel is.
Legyek egy bárány? (sajnos ez is természetes nállam) akiről mindenki azt gondolja, hogy egy balek és semmire se jó sem szól be senkinek de így nem is érzem jól magam mert alkatilag se vagyok az a gyerek, hogy nem tudnék vissza ütni.
Ezért a kettő közt ingázok mindig.
Vagy legyek majom ? (ez szerintem már beidegződés a kettő közti állapot megtalálására) aki mindig viccelődik és ezzel így tök idiótának néz ki de legalább nem néznek túlzottan beképzeltnek meg flegmának és túlzottan nyámnyilának se. De ezt az embert senki nem venné komolyan.
Na melyik a legjobb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!