Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudnék barátokat találni?

Hol tudnék barátokat találni?

Figyelt kérdés

Akár internetes barátokat is. Igazából nincs valami sok barátom és hát nekem az is elég ha chaten tudok vele beszélni. Ez így kicsit lehangolóan hangzik. :D De a lényeg csak annyi hogy ismerkedni akarok, szóval várom a válaszokat. :D 16/l

És a fogalmazásért Bocsi, így sikerült :D

2016. nov. 5. 16:11
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Akár itt is. :)

De van pár egyéb oldal, csak többségük kihalt. Legalább is úgy vettem észre. :D

16/f

2016. nov. 5. 16:24
 2/11 anonim ***** válasza:
chat.hu . pont 16 évtől lehet regisztrálni. sok a nyomulós alak, de van tiltás gomb, szóval hajrá
2016. nov. 5. 16:28
 3/11 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm mindkettőtöknek. :) :D
2016. nov. 5. 16:29
 4/11 anonim ***** válasza:
Nekem írhatsz :)
2016. nov. 5. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
Nekem nem írhatsz, mert nem akarok a barátod lenni. Pedig rendes lány vagy biztosan. Van itt tizenhatfütyi, meg 15f, meg 17f, előszeretettel várnak téged mind, már amelyik, az összes, mire fel, de jól válogasd meg őket szerintem, nehogy nekik álljon feljebb.
2016. nov. 5. 21:31
 6/11 anonim válasza:
Ha gondolod nekem írhatsz:DD
2016. nov. 6. 23:20
 7/11 anonim válasza:
Facebookon szokták csoportokba kiírni (ahol sok az ember, de barátias a hangulat pl: tumblis csoportok) hogy barátokat keresnek (nem vicc) szépen leírnak magukról dolgokat, meg minden, aztán ja, barátkoznak. De szerintem akár itt is lehet barátkozni. c:
2016. nov. 7. 20:59
 8/11 anonim válasza:
Írhatsz nekem is ha gondolod :) 17L
2016. nov. 8. 12:15
 9/11 Firedoom ***** válasza:
En itt ismertem meg anno egy sracot. Az se szamit, hogy 2 orara lakik innen, minden szunetben rendezunk osszeroffenest es amugy is jol elvagyunk. Tehat lehet itt, kevesbe kihalt face csoportokban, rendezvenyeken, koncerteken. Ennyi jut eszembe.
2016. nov. 9. 18:48
 10/11 anonim ***** válasza:
Írhatsz ha gondolod :) 16/l
2016. nov. 12. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!