Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy lehet kivívni a tisztelet...

Hogy lehet kivívni a tiszteletet az embereknél? Lehet ma még olyan barátokat találni, akik nem csak kihasználnak?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Én egy csendesebb,visszahúzódó lány vagyok. Sajnos jellemző,hogy akikkel elkezdek barátkozni eleinte oda vannak értem úgymond,aztán elkezdenek semmibe venni,mert jön egy érdekesebb. Az emberek újabban gondolkodás nélkül gázolnak át rajtam. Mivel kedves,félénk lány vagyok,így tisztában vannak vele,hogy nem szólok vissza, nem hányom az orrukra,hogy nem tetszik ez a viselkedés és nagy valószínűséggel ott leszek máskor is mellettük. Szóval úgy látom,hogy a tiszteletet nem tudom az embereknél kivívni,így bátran gázolnak át rajtam,lenéznek vagy csak taszítom őket. :( Nagyon bánt,rosszul esik. Konkrétan semmibe vesznek..ha beteg vagyok meg sem kérdezik,hogy vagyok,csak elszidnak,ha mondjuk pont egy találkozó napjára esett volna. Nekem ez már sok.

A suliban is kettő jó barátnőm lett (azt hittem!). Aztán,ahogy beteg lettem elfelejtettek felírni azokra a dolgokra,amikre kötelező lett volna feliratkozni az iskolában és utólag már csak nehezen tudtam ezeket elintézni. Akkor hozzánk csapódott egy 4. lány,akinek meghalt az apja és istenítették,hogy ezt kibírta. Közben megjegyeztem,hogy de hát nekem is meghalt még egészen kicsi koromban,így tudom,hogy élhetett. Semmibe vették...

Szakított velem a pasim és sírva mentem hozzájuk..kiröhögtek és kibeszéltek,hogy gáz,amit művelek. Az első barátom volt megjegyzem..meg amúgy is fáj a szakítás könyörgöm! Aztán az egyikkel csak megtudtam beszélni,hogy megcsaltak,átvágtak stb..mire közli,hogy hát ő a volt barátomat védi.(ő mindig azt végi,aki pasi) Aztán jött hozzám még segítségért ,mert ő nem tudott egy tárgyból egyedül felkészülni.Segítettem neki mit,hogyan merre,aztán ,amint sikerült a tantárgya elfelejtett...elballagtunk oda mentem hozzá,hogy összehozhatnánk valami programot a nyáron.Mire a képembe röhög,hogy hát nem fog ráérni. Pár napra rá láttam a netten,hogy feltöltött egy képet,hogy a közös barátnőnkhöz volt ideje leutazni több 100 kmre,mellesleg útba esett hozzánk. Nem akarom tovább ragozni,csak szőrnyű ,hogy ennyire nem tudok rendes kapcsolatot kiépíteni,hogy mellettem álljon valaki és megtudjak beszélni vele valamit. Egyszerűen már nem tudom,hogy próbálkozzam..annyira komolyan veszem ezeket a bántásokat,hogy én meg belebetegszem. Túl érzékeny lelkű lány vagyok :(

Miért ilyenek az emberek?

2016. szept. 3. 19:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Csak rossz emberekkel ismerkedsz. A legtobb kordbeli fiu 1x megdugott volna es otthagy, a legtobb lany meg alapbol ketszinu ribi. Meg kell keresni azokat akikkel megeri baratkozni.
2016. szept. 3. 19:14
 2/4 anonim válasza:
58%
Teljesen megértem de legyél magabiztos tudd mit akarsz és ne legyél annyira lágy szívű.. de a kedvesség az mindig pozitívum .. és ha valami nem tetszik mond ki, nem muszály ráförmedni elég ha szépen elmondod:D és ők csak párak a több millió máasik emberből
2016. szept. 3. 19:28
 3/4 anonim ***** válasza:
58%
Csak az az aldozat, aki hagyja magat.
2016. szept. 3. 19:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Minden csoportban közösségben van egy értékrend.

Ha jó megfigyelő vagy,akkor kideríted,hogy az adott csoportban mi az ami elismerése méltó és abban leszel a legjobb.

2016. szept. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!