Kihasználnak az osztálytársaim a segítségemért és a helyzet csak rosszabbodik. Valami lelki támogatás? 13/L
Tudom hogy tegnap mar kiirtam ezt a kerdest, de meg szeretnek velemenyeket és hatha valaki nem veszi eszre. Bocsi ha valakinek szemet szur de ne irjatok banto kommenteket kerlek. Na szoval:
Na szóval... Megprobalom leroviditeni a dolgokat mert reggelig irhatnam. Az osztalyban jo tanulo vagyok és ez sokszor atok. Szeretek segiteni masoknak és meg is teszem barmirol legyen szo akar hazi vagy doga vagy barmi. Ugy erzem sokan kihasznalnak emiatt pedig nekem tenyleg az esik jol ha segithetek. Pl. A fiu aki tetszik is mindig segitseget ker hazi vagy rajz orara az elmaradt munka vagy ha hianyzik az anyagokat elkuldeni. Ketsegbe vagyok esve hogy csak ez miatt kellek az osztalytarsaimnak. Foleg neki mivel ma mar szolga modjara a kezembe nyomta a konyvet hogy irjam meg a hazijat. Nemes egyszeruseggel hozzavagtam hogy nem vagyok a csicskaja. A szivem szakad meg hogy nem segitettem neki és lelkifurdalasom van miatta. Holnap temazarot ir és megigertem hogy melle ulok de mar annyira faj ez az egesz hogy kiterveltem hogy megmondom neki hogy nem és ha megkerdezi hogy miért azt mondom hogy mondja a szemembe hogy nem is kedvel mint barat csak kihasznal. Nagyon rossz otlet? Dolgozatoknal is mindig szetszednek hogy ki melle uljek. Mindenkinek szeretnek jo jegyeket szerezni. Kezdem felemeszteni magam foleg azert hogyha nekem kell segitseg le vagyok szarva.
Elore koszonom azoknak akik tudnak ilyen helyzetre valami jo tanacsot adni mert a helyzet ma is csak rosszabbodott...
Hali
Attól hogy te segìtesz nekik jobb jegyeket szerezni,ők attól nem lesznek jobb tanulók,épp csak elkényelmesednek és màr az lesz az alap hogy megteszed ha meg nem akkor követelőznek! A helyedben azt mondanàm hogy: még ti szórakoztok addig én tanulok,az én időm tanulàssal telik a tiétek szórakozàssal,nem lesztek előlrébb azzal ha én csinàlom meg ìgy innentől kezdve nem fogom megcsinàlni senki hàzijàt,és nem segìtek senkinek ilyen jellegű dolgokban. Ennyi! Ne hagyd hogy kihasznàljanak és a fejedre nőljenek! Sok sikert!
Kőkeményen kérd el a cserét tőlük. De attól, hogy te horgászol helyettük ők nem lesznek jobb halászok.
Tanulni segíts, ne helyettük dolgozz.
Elég segítséget írtam rá könnyű lerendezéshez.
Ha nem elég, mert egyéb adatok is vannak, írj privátot.
Kérdező, végül megmondtad annak a srácnak, hogy nem ülsz mellé súgni neki a TZ-nél?
Egyébként sosem értettem az ilyen embereket. Tőlem egyszer kérte el egy osztálytársam a házimat, de úgy leoltottam, hogy ne engem akarjon már csicskáztatni, hogy azóta se mert tőlem házit elkérni.
Jó mondjuk ez lehet kicsit bunkó dolog volt tőlem, de nagyon allergiás vagyok az igazságtalanságra, az már egyenesen felháborit, mikor valaki másról másolja le a házikat. Más megdolgozott érte, az az ő munkájának az eredménye, hogy becsületesen megcsinálta a feladatot, ha valaki nem volt képes megcsinálni, akkor viselje a következményeket, hogy mondjuk kap egy kis ejnyebejnyét vagy egy feketepontot, rosszabb esetben egy 1-est. De ne másról másolja már le, ha az egyik embernek szenvedni kellett vele, neki miért nem? :"D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!