Akik képtelenek a környezetükben barátokat találni, azok az interneten hol és hogyan tudnak ismerkedni, hogy baráti közösséget találjanak?
Játèkokban ènis,bár elèg közvetlen vagyok, meg barátkozós típus..odamegyek bárkihez ha úgyvan,szóval annyira nem okoz akadályt az ismerkedès se neten se èlőbe..Csak èlőbe nmigen vevők rá,főleg ha egy random idegen odamegy hozzájuk..xD ami teljesen èrthető,ezèrt sem erőltetem. Így marad a net.
23/l
Ezeket èn is tapasztaltam az a baj:| Ès sajnos többnyire rossz èrtelemben.. De volt olyan,hogy csak játszottam.. ès az adott helyzet alakította ki ezeket..vagy,hogy valakivel elkezdtem beszèlni stb.. vannak ilyenek.
De èrtem mit mondassz,persze:)
Szerintem próbálkozz itt akár.. chat.hu?!
Bár ennyi erővel az anotalk-ot is lehetne mondani..de a többsège borzalmas._.
"Sok" emberrel találkoztam innen,meg sikerült kialakítanom normális kapcsolatokat.. úgyhogy..pedig sose gondoltam volna,meg hogy egy ilyen anonim oldal által fognak összejönni az ilyenek.. Próba cseresznye:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!