Miért nehezebb barátokat találni azoknak, akik kapcsolatba vannak?
Figyelt kérdés
Azt tapasztalom, hogy az utóbbi időben, mióta barátom van, azóta nehezebb a barátkeresés, mint mikor nem voltam kapcsolatban. Ha nem írom oda, hogy van barátom, sok kérés jön, de ha már az illető tudtára adtam h sry, de csak barátkozni szeretnék, rögtön el is tűnik, vagy idő után kopik el.
Más is van ezzel így? Miért?
24L
tegnap 14:31
1/10 anonim válasza:
Nem, nincs mindenkinél így. De szerintem csak megdugni akarnak.
2/10 anonim válasza:
Baratkozz nokkel. Am meg akinek kapcsolata van az nem fog massal pasizni/csajozni jarni, kevesebb ideje van, masok a prioritasai bulizas teren stb.
3/10 anonim válasza:
szerintem ismerkedj meg a barátod(nem a barátnőd) barátaival
4/10 anonim válasza:
Sose volt kapcsolatom és barátolat se találok, szóval ez rám nem igaz. Amúgy a válasz egyszerű, lány vagy és többet akarnak mint barátság
5/10 A kérdező kommentje:
De attól még mert kapcsolatban vagyok, lehetnek fiú és lány barátaim is, nem? A barátomnak sincs csak egy srác haverja s kész. De én szeretnék beszélgetni másokkal is, ha ő épp elfoglalt. Illetve messze lakik tőlem, hétvégén találkozunk csak, így szeretnék addig másokkal is beszélgetni, lógni akár. Semmi megcsalási szándékom nincs.
tegnap 15:49
6/10 anonim válasza:
Csavokent irom h a legtobb szingli pasi notol altalaban tobbet is akar, sokszor ok maguk se tudjak de igy van.
Nem mindenki persze de ez szerintem a tobbseg.
Szal megoldas a hetero lany baratok, lehetoleg szinten kapcsolatban.
7/10 anonim válasza:
Természetesen lehetnek barátaid, nincs kőbe vésve hogy párkapcsolat miatt ne legyen. Sőtt igazából a párkapcsolat mellett is szükség van barátokra.
8/10 anonim válasza:
Mert a legtöbb csak baratilag meg akar dugni.
9/10 anonim válasza:
Azért, mert nem akarnak fölösleges cirkuszokat abból, hogy van párod, aki esetleg nem jó szemmel nézné, hogy (csak baráti szempont szerint is, de) másokkal tartanád a kapcsolatot.
Valahol érthető...
10/10 A kérdező kommentje:
De hát abba semmi rosszat nem látok továbbra sem, ha csak haverokat, barátnőket keresek. Barátom sem haragszik ha keresek barátokat, bízik bennem és én tisztelem őt nagyon, így nem csalnám meg. Azt pedig sajnálom, aki a figyelmeztetés ellenére is többet látna bennem később. Szóval köszönöm a válaszokat azért. :D
tegnap 21:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!