Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lenne itt olyan lány aki...

Aragonit kérdése:

Lenne itt olyan lány aki szeretne megismerni, beszélgetni?

Figyelt kérdés

Őszintén, fiú haverjaim mindig is voltak. Nagyon könnyen kijövök velük, viszont pár éve megismertem egy lányt akivel jókat beszélgettem, volt hogy játszotunk is. Azóta felszívódott, teljesen eltűnt hírtelen.

Hiányzik ez az érzés mivel egy lánnyal beszélgetni teljesen más, mint egy sráccal. Az, hogy beszélgettem lányokkal segített mentálisan is rengeteget és sosem volt semmilyen hátsó szándék, csak komolyabb témákról is lehetett szót ejteni.

Szóval a kérdés az lenne, hogy vannak itt lehetőleg normális és nem ítélkező lányok akikkel tudnák beszélgetni? ( 19F )

*Más platformon sajnos nincsenek pozitív élményeim ezért írok ide hátha, nincs mit veszíteni*

ma 20:12
 1/2 anonim válasza:
Attól függ mit játszottatok! WoW vagy sakk?
ma 20:48
 2/2 A kérdező kommentje:
Random webes játékok voltak, mivel nincs gépem (MakeItMeme, Scribble...stb)
ma 21:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!