Tisztavérűekkel ismerkednél?
Illetve lehet, hogy kizárólag csak tisztavérűekkel (pureblood) létesítenél közelebbi kapcsolatot?
Hasonló a hasonlóval alapon. Vagy abban hiszel ebben, hogy az ellentétek vonzzák egymást?
Az #1, #9, #10, azt se tudom már milyen válaszokat írtál, mert törölgettek. Továbbra is ez áll fenn, nem érdekel be vagy-e oltva, az se érdekeljen én be vagyok-e oltva, mitől leszek köznyelven szólva "idióta" csak te szép szavakkal körbe írtad, ha be vagyok oltva? Mert esetleg szerettem volna dolgozni? Eltartani a családom?
Más szemszögből elhiszem, belehaltak oltásba, igen, előfordul, van ilyen, nem olyan tömegesen mint a covid-ba vagy hívd influenzának én szarom már le. Nekem több ismerősöm halt meg utóbbiba (3 még ez is több mint kéne) mint előbbibe, vagyis oltásba (akinek az ismeretségi körömből de még az ők ismeretségi köréből sem lett senkinek még csak egy kis köhögése sem). Kettőn áll a mérce látod? :) Én nem hülyézlek le azért amiben hiszel, te dolgod, teljes értékű ember vagy mindaddig amíg másokat le nem hülyézel azért mert mást gondolnak és mást tapasztaltak. Oké lehet neked valakid meghalt az oltásban őszinte részvétem, nekem a covid-ban bár már előttetek nem is merem így nevezni. Igen láttam azt is covid tagadás nem egyenlő oltás ellenességgel 99%-ban együtt jár. Az a baj normális érvekkel nem tudjátok alá támasztani, úgy ahogy MI SEM, szeretném kiemelni, mindkettő bázist támogatják tanulmányok és vannak ellenük is. Én annak hiszek amit iskolában és egyetemen ugyanis mindkét helyen tanultam biológiát. Ennek hatására be is oltattam magam, 3x is, semmi bajom nincs. Attól, hogy én be vagyok neked nem kell tisztelem a véleményedet és döntésedet. Neked is kéne másokét, mert jelenleg oltás ide vagy oda ez a személyiség amit produkálsz... azok jutnak eszembe rólad, akik a kezüket superglue-val odaragasztják az aszfalthoz és sírnak utána ha a rendőr feltépi.
31: nagyon szép, de sajnos nem adtál hasznos választ a kérdésre, csak végtelen magyarázkodásnak tűnik.
Gondolom, ez az mikr valaki "kibeszéli" magából a gondjait, lefikázza a másikat, és ettől megkönnyebbül. A megkönnyebbülés nem megoldás, sajnálom, csak ideiglenes figyelemelterelés.
31: Igen én vagyok 1, 9, 10.
Ha megnézed amiket írtam, soha nem használtam egyetlen sértegető kifejezést, se hülye, se idióta. Igaz, annyit mondtam hogy megkérdőjelezem az adott személy kognitív képességeit, ha nem látja át azt hogy milyen fejetlenség, félreinformálás, és haszonlesés folyik. És ezt fenntartom továbbra is... (és nem csak a gondolkodásmód, hanem az igény arra, hogy utánanézzünk kicsit a dolgoknak, informálódjunk, de több forrásból, és elfogultság nélkül - értem, nem mindenkinek van ideje erre.)
És sajnos megint szalmabábozol, mert nyilván ha valaki nincs olyan pozícióban, hogy elveszíthesse az állását az oltás visszautasítása miatt, akkor ez teljességgel érthető. De ezért is hangsúlyoztam ki, hogy itt a lényeg a hozzáállás.
Igen, a legyengült, és gyenge immunrendszerű személyek nagyobb eséllyel belehalnak ilyesmibe... Sajnos ez a valóság. És, igen az oltás is okozott sok problémát egyeseknek, tehát innentől kezdve egyszerűen nem szabad ilyet állítani hogy veszélytelen.
Nem, nem veheted egy kalap alá az oltásellenzést és covidtagadást, mást takar. Láttam olyat aki valóban tagadja a covidnak egyáltalán a létezését, de szerintem ezek száma elenyésző lehet.
Mit nem tudunk normális érvekkel alátámasztani? Dehogynem. Nagyon is, bár ezt biztosan nem most fogom összeírni neked egy esszében, hogy mi miért. Egyébként meg több tucat cikkem van lementve a témában, tényszerű információk.
Ahogy mondtam, engem nem igazán érdekel az ki mivel szúrja magát, ő dolga, ilyen értelemben tiszteletben tartom a döntését. A probléma ott kezdődik, amikor rám akarják erőltetni ezt, tudod? Ráadásul hazugságokra alapozva, megfélemlíteni próbálnak meg morálisan zsarolni? Az hogy az oltás megállítja, megelőzi a transzmissziót, a terjedést? Aztán kiderül hogy még véletlenül sincs így.
Vagy az hogy a maszkot ránk erőltetik, totál dehumanizáló, és ráadásul semmit nem ér, több okból sem, és igen erről is vannak, voltak tanulmányok, a maszk hatékonyságáról, vagyis annak hiányáról.
Vagy az hogy nem engednek edzeni a parkban, leszalagozzák, aztán ha áthágod akkor igazoltatnak a zsaruk ilyesmiért. Tehát az edzés friss levegőn ami elősegítené az immunrendszer megfelelő működését, azt nem szabad... Micsoda logika.
Vagy a vakcinagyártók dollármilliárdos profitjai?
Dr. Fauci eskütétel alatti hazugságai?
Hagyjuk inkább jó? Mert reggelig itt írogathatnék.
Személyiség amit produkálok? Micsoda, 3 hozzászólásból? Abból meg is ismertél engem?
Igen láttam már ilyen aszfalthoz ragasztós dolgot - vegánok, meg climate change/stop oil idióták - és nem, még véletlenül sem vagyok ilyen, szóval ez megint ilyen felesleges negatív megjegyzés, de mindegy.
36 jelentettelek, mert értelmetlen hülyeséget terjesztesz, ami nagyon káros!
Igen, van rá esély, hogy az oltóanyag megbetegít valakit, de arra semmi garancia, hogy nem a sima, lappangó Covidot kapta el az illető és halt bele abba vagy lett mensis zavara.
És igen, elkaptam a Covidot, 3 hétig beteg voltam, nem akartam megint, emiatt oltakoztam, azóta se lettem Covidos megint!
40 nap volt a Covid utáni ciklusom, 14 nap majdnem mellgyulladásszerű fájdalmakkal a mellemben. napi 12 orákat aludtam 8 hétig annyira álmos voltam. Szörnyű volt, nem kívánom senkinek, emiatt oltakoztam h ne legyen több bajom!
38 ha neked ilyen volt, talán érthető.
Nekem pl. 2 nap láz, meg iszonyú fejfájás ezalatt, de közel nem volt olyan rossz mint 22 éves korom körül egy influenza.
Ráadásul a magas vérnyomásom is beállt pár hétig majdnem normálisra, mert végre kipihentntem magam 4 ágyban töltött nap alatt.
Ez alapján nekem az volt a jó döntés, hogy nem kockáztattam az akkor még kísérleti oltással emiatt, saját felelősségre.
Én Tiszavérű vagyok, mert a Tiszából iszom a vizet.
Nem vagyok oltva a covid ellen (gondolom ezt érted oltatlan alatt), de nem ideológiai okok miatt, hanem mert egyszerűen nem érdekelt: egyszer elkaptam és aztán többször nem, bár engem nem kötelezett senki oltásra.
Én nem ismerkednék olyannal, aki ezt fontos ideológia kérdésnek gondolja, kampányol akár az oltás ellen, vagy mellett (bár az utóbbi csoport már jóval kevésbé látható, az előbbi csoport tagjai viszont - a kérdést is látva - jobban aktívak), és folyamatosan ezen kattog mind a mai napig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!