Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Keres valaki itt normálisan...

Keres valaki itt normálisan új barátokat, ismerősöket 40 körül/felett?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy nem csak pár szót vagy egy-két tőmondatot hajlandó/tud kipréselni magából, és nem ragad le ott, hogy mik a hobbijaim, hány éves vagyok, mi a nemem stb. Szóval egy tartalmasabb bemutatkozót várnék azoktól, akik úgy gondolják hogy Budapesten vagy a környékén új ismeretségeket keresnek és igazából is tenni is akarnak érte. F/42.

tegnap 23:00
 1/4 anonim válasza:
Pont ilyen szituban vagyok én is, jól esne új haverokat szerezni, kidumálni mindent
tegnap 23:08
 2/4 anonim válasza:

Próbáltam, de a sok linkség és ígéret után azt hiszem, egy betonoszlopba könnyebb szöget verni fakalapáccsal, mint a mai világban barátkozni.

F/Bp

ma 03:51
 3/4 anonim válasza:

Szóval egy komplett jövőképet írjunk le magunkról? A múltról is bővebben, vagy inkább elég csak néhány szót? (Nekem hosszú éveken át tartó idősgondozás volt, amíg meg nem haltak körülöttem...)

Van, ami nem annyira vidám téma. De ki lehet fejteni persze, csak ne menjen el az ember kedve a barátkozástól idejekorán...

51N

ma 07:19
 4/4 anonim válasza:
Igen, én keresek. (Nő vagyok.)
ma 10:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!