Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Hogyan lehet könnyen új...

Hogyan lehet könnyen új barátokat/ismerősöket szerezni?

Figyelt kérdés

Nekem ha oda kell mennem valakihez ,vagy ha a társaságomba egy számomra idegen ember jön,nem merek beszélgetést kezdeményezni,mert egyszerűen szorongok.Ha mégis sikerül megszólítanom,nem igazán tudom,hogy miről kellene kérdeznem...

Szeptemberben megyek egyetemre,jó lenne ,ha az ottani évek nem úgy telnének el,hogy csak ülök a kolesz szobában,mert nincsenek haverjaim😅

18/F

2023. febr. 9. 22:49
 1/5 anonim válasza:
Hat ha nem spanolsz veluk akkor ugy sehogy 😀 Mitol felsz? Csak add magad. Lehet h nem leszel szimpi? Barmi lehet.. es? Gondolom neked se az mindenki. Ha nem magadat adod, meg meg akarsz felelni akkor az nem is te vagy.. az kam haversag. Az mire jo?
2023. febr. 10. 01:15
 2/5 anonim válasza:
Fogd fel kihívásként és ne akadályként a beszélgetést. Én sem vagyok beszélgetős de ez segített. Bármiről el lehet beszélgetni. Csak ne faggasd, beszélhetsz magadról, mondj egy sztorit stb. És legyél őszinte. Amúgy lehet tanulni a kommunikációról akár youtubeon is, szerintem nem ciki.
2023. febr. 10. 02:21
 3/5 anonim válasza:
Könnyen sehogy
2023. febr. 10. 03:14
 4/5 anonim válasza:
hol vagy kolis?
2023. febr. 10. 18:16
 5/5 anonim válasza:
Valahogy próbáld meg. 19/F
2023. febr. 11. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!