Hogyan tudnék barátokat/ismerősöket szerezni? 20/N
Kicsi korom óta küzdök ezzel a problémával, sosem ment a barátkozás, nem volt egy “barátságom”, ami 1 évnél tovább tartott volna. 2020-ban érettségiztem, azóta iszonyatosan magányos vagyok. Próbalom keresni az emberek társaságát, rengeteg régi osztálytársra, innen-onnan ismert emberre ráírtam, probaltam beszélgetést kezdeményezni, elhívni találkozni, stb. de a legtöbben vissza se írtak, aki igen, az is lepattintott. Idén kezdem az egyetemet, ha minden igaz, de félek, hogy ott se fogok tudni baratságokat kötni, illetve itt az egesz nyár előttem és majdnem minden este sírva alszok el, mert annyira magányos és tehetettlennek érzem magam.
Mit tudnék tenni? Már az sem érdekel, ha meg kell aláznom magam embernek, csak lenne valaki.
Itt csak lányokkal barátkozz, mert mi férfiak csak meg akarnánk dugni!
Ja én nem!
Nem kellene.
Alapvetően szerintem itt is lehet próbálkozni és igenis lehet itt normális embereket megismerni. De én nekem még azaz ötletem támadt, hogyha találsz egy hobbit és eljársz ezzel kapcsoltban egy adott helyre ott is tudnál ismerkedni.
A többi kiéhezett majomnak!:
Stip-stop enyém!
Keressetek másik magányos csajt!😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!