Hogyan tudnék könnyebben barátokat/ismerősöket szerezni?
Onnantól kezdve, hogy ezt problémának érzed, és tennél ellene, nincs itt baj. Vannak emberek, akik sokkal kevesebb emberrel találják meg a közös hangot. Én is ilyen vagyok. De ez nem gond, mert akikkel viszont sikerül, azokkal esélyesebb egy tartós barátság/haverság.
Csak nézd meg azokat, akik ilyen hirtelen barátkoznak. Mivel nekik ez nem gond, simán cserélgetik az ismerőseiket, és lehet nincs mellettük állandó barátként senki, hanem csak mindig aki szembe jön.
Az elöttem szólónak igaza van, viszont átérzem a problémadat, mert en is pont ezzel küzdök, és tökéletesen leírtad.
Én még azt észrevettem, hogy akik úgymond népszerübbek (főleg ha már 13-4-5 évesen benne vannak ebben az ivós,cigis témában) sokkal könnyebben barátkoznak, de tényleg nincsenek tartós barátságaik, viszont rájöttem, hogyha nem tartozom az ilyen társaságokba, akkor hiába próbálkozom nem találom meg a közös hangot, egy velem hasonló személyiségűvel viszont könnyedébben megy.
De az is segíthet, ha jóbarátaiddal mész olyan helyekre, ahol tudsz ismerkedni, de ne olyannak aki egyből mindenkivel jóba lesz, mert akkor kettőtök közül (főleg ha ti lesztek csak újak) csak rá fognak figyelni, te meg elveszel. Lehet kicsit értelmetlenül írtam le, de hidd el, így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!