Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tisztavérűekkel ismerkednél?

Tisztavérűekkel ismerkednél?

Figyelt kérdés

Illetve lehet, hogy kizárólag csak tisztavérűekkel (pureblood) létesítenél közelebbi kapcsolatot?

Hasonló a hasonlóval alapon. Vagy abban hiszel ebben, hogy az ellentétek vonzzák egymást?

2023. okt. 3. 14:33
1 2 3 4 5 6
 21/57 anonim válasza:
Én árjával igen
2023. okt. 3. 18:02
 22/57 anonim válasza:

Én nem veszem magamra, de aki ilyenek miatt nem ismerkedik valakivel... egyáltalán mi a fenétől félelmetes vagy idegesítő neked egy oltott ember, így hogy már hivatalosan nincs is járvány? Nem mindegy ez az értelmetlen ideológiai hiszti a veszélyhelyzeten kívüli időszakon, amikor aki már beoltatta magát, nem tudja visszacsinálni? Én is feleslegesnek éreztem utólag, de sajnos nem dolgozhattunk anélkül. Sajnálom, ha valaki emiatt kirúgatta magát.

Én utálom a kormányt és az egész politikai bagázst. Megis féltettem szeretett apám, aki szívbeteg. 3 oltása van neki is, köszöni, jól van. Aki meghalt az oltástól, annak alapból gyenge volt az immunrendszere. Az RNS genetika egy kis biológiai tudást igényel, de hát Ti úgyse fogtok ezen gondolkodni... Aki belehalt sajnos, az vagy egy bizonyított alapbetegség miatt kapott érrendszeri összemlást/ trombózist (Astra Zeneca mellékhatása volt), vagy amúgy is belehalt volna a Covidba... sosem lehet tudni

2023. okt. 3. 18:21
 23/57 A kérdező kommentje:

Elég simán elintézed ezt hogy

"Aki meghalt az oltástól, annak alapból gyenge volt az immunrendszere". Ez valójában nagyon durva kijelentés, de már az is az volt korábban, hogy

"Aki meghalt az covidtól, annak alapból gyenge volt az immunrendszere". Normalizálni ezeket a gondolkodásban, hogy így majd nem lesz probléma... Nagyon durva. Csak vissza ne nyaljon a fagyi a kövi években.

"egyáltalán mi a fenétől félelmetes vagy idegesítő neked egy oltott ember"

Ezt prijekciónak tekintem. Ugyanis a kérdés nem az oltottak elleni diszkrimináció, hanem az oltatlanok melletti preferencia. Nagy különbség,pont az ellentéte. De nem idegesítenek, titeket idegesítenek az oltatlanok. Ez látszik az agresszív reakciókból. Rossz helyrn keresitek azokat, akiktől idegesnek kellene lennetek: elsősorban magatokra, aztán akiknek hittetek.

De sztem nekünk nem iszt nem szoros, hogy mit csináltatok. De párkapcsolatot senki nem kezdene valakivel, akit potenciális időzített eü

bombának tekint. De ez nem utalat, nem idegesség, csak elkerülés.

2023. okt. 3. 18:32
 24/57 A kérdező kommentje:
* nem oszt, nem szoroz
2023. okt. 3. 18:33
 25/57 anonim válasza:
Álljatok le mert érzem ahogy pusztulnak az agysejtjeim
2023. okt. 3. 18:35
 26/57 anonim válasza:
Kérdező, nem érzed magad kicsit annak a fagyinak a másik oldalán? XD En nem vagyok szívbeteg mint apa, ellenben Chrohn-beteg vagyok egy szintén időzített bomba. Milyen jó, h nem ez alapján választ magának párt valaki...
2023. okt. 3. 18:40
 27/57 A kérdező kommentje:

26: biztos, hogy nem ismerkednék crohnossal sem. És te nem élsz a valóságban, ha azt hiszed ez nem norma. Az nem norma, hogy gyógyíthatatlan vagy halálos betegekkel kerüljön szándékosan érzelmi kapocsba az ember. Biztos vannak néhányan, akik az ilyen lelki fájdalmakat keresik maguknak, de nem az a norma.

Persze, az már más, ha kapcsolat közben kerül ki a betegség, akkor van sokszor olyan kognitív disszonancia, hogy tagadja az ember, hogy baj van. Mert akkor azt tekinti mentálisan segítőbbnek.

Ebben az állapotban vannak az oltottak is, még ha már betegek is. Struccfej a homokban, támadni mindent, ami nem est segíti. De ez már off, a kérdés nem az oltottak bajáról szól. Szeretném ezt a mellékszálat lezárni.

2023. okt. 3. 18:48
 28/57 anonim válasza:

Fuh... ha hiszed, ha nem több empátia is létezik az emberekben! Jól keresek, van önálló egzisztenciám, jól nézek ki, 27 eves nő vagyok, és annak ellenére hogy Chrohnos, meg oltott vagyok van párom. És tünetmentes vagyok már jónéhány éve mert speciális diétát követek.

Élhetünk teljes életet! Ennyi.

De alapvetően megértem a hasonló a hasonlót vonzza elvet, ha neked ez a legfontosabb ideológiai kérdésed. Nekem más volt az.

2023. okt. 3. 18:55
 29/57 anonim válasza:
Az ilyen kérdések alatt bezzeg izzik a kommentmező, amiket meg én írok ki, azt le se szarja senki :'(
2023. okt. 3. 19:14
 30/57 A kérdező kommentje:
28: szándékosan kevered az empátiát a felesleges önsanyargatással? Magadnak hazudsz, ha azt hiszed az általános, hogy egy crohnosba bele akar szeretni valaki. De együttérző vagyok a bajoddal. Ha megtünetmentes akkor örülj magadnak, ne rejlamkzd a bajod, és ne másokkal reakcióival foglalkozz.
2023. okt. 3. 19:25
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!