Ha utálom a cigit és a piát akkor esélytelen a barátkozás a legtöbb emberrel?
Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom/hallom, hogy a legtöbb barátság a kocsmákban ill. egyéb alkoholgőzös, cigifüstös helyeken köttetik, a cigi és a pia hozza össze az embereket. Lásd koccintás, lásd cigiszünet. Namost én mindkettőt olyan szinten rühellem, hogy hányok tőlük. Így lényegében kipontozódtam a szociális életből?2023. aug. 21. 23:24
21/26 anonim válasza:
20as! Nagyon nagy. 😅😅
2023. aug. 22. 11:46
22/26 anonim válasza:
Én sem iszom alkoholt, nagy ritkán de egy pohárral maximum. Nem hiányzik az életemből, az ittas embereket sem kedvelem. A cigi pedig az egyik leggusztustalanabb dolog a világon szerintem. Nem dohányzom és passzívan sem szeretem szívni mások füstje, úgyhogy kerülöm is ezeket a társaságokat. Nem tudom, hol lehetne ismerkedni, talán interneten, ahol ezek előre le vannak szögezte, hogy a másik se művelte ezeket a dolgokat. Szűkül a kör, de szerencsére azért akadnak, akik hasonlóan gondolkodnak. Esetleg sportolókat, egészség tudatos embereket lenne érdemes keresni. Én mondjuk nem sportolok, tehát kilőve, de köztük sokan nem fogyasztanak alkoholt és dohányozni sem szoktak.
2023. aug. 22. 14:48
23/26 anonim válasza:
Számodra még ha agyba főbe cigiznél, és piálnál akkor is esélytelen lenne.
2023. aug. 22. 16:38
24/26 anonim válasza:
"Mindenhol azt látom/hallom"
Kitalálom: a "mindenhol" az olyan embereket takar, akiknek fő szórakozási formájuk a kocsmázás, és erősen alkohol- és nikotinfüggők.
2023. aug. 24. 12:37
25/26 anonim válasza:
#10 "Fogsz barátokat találni, csak hozzám hasonlóan nehezebben."
Háááát.... én ezzel nem értenék egyet. Egyszer sem okozott problémát a barátkozás során, hogy nem cigiztem. Az alkohol is csak annyira, hogy mondjuk a kocsma, mint ismerkedési platform, nem igazán jöhetett szóba, bár őszintén: nem is baj.
2023. aug. 24. 12:38
26/26 anonim válasza:
Alig ismerek olyan embert, aki iszik vagy cigizik.
2023. aug. 24. 20:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!