Ha utálom a cigit és a piát akkor esélytelen a barátkozás a legtöbb emberrel?
Hasonlo cipöbe járok fèrfikènt de nekem màr ugymond mind1.
Van felesègem,gyerekem.
Tènyleg rohadt nehèz igy egy munkahelyen is ,ezzel màr automatikusan cèlponttà vàltam sokszor a fönököknèl is ha ö is piàlt,cigizett.
A nök is sokszor olyan furàn nèztek ràm emiatt , volt ez beszèdtèma is ès nagyon idegesito amikor magyarazkodnod kell
Soha sem ittam, nem cigiztem és nem is hiányzott ilyen gondolkodású emberek társasága.
Különböző munkahelyeken nagyon különböző társaságok is voltak, az intellektuális közösség ritkább, de néha voltam jó csapatban.
A sport kapcsán is voltak barátok, haverok, bár soha nem volt nagy haveri köröm, csak néhány ember.
Mostanra elkoptak azok is, akit legtöbbre értékeltem és valószínűleg tartanánk a kapcsolatot most is, sajnos elhunyt.
Szóval nekem erről a két területről voltak ismeretségeim, de jól elvagyok így, nem is keresek társaságot magamnak.
"Mindenhol azt látom/hallom, hogy a legtöbb barátság a kocsmákban ill. egyéb alkoholgőzös, cigifüstös helyeken köttetik"
Gyere vissza az időgépeddel a nyolcvanas évekből és megoldódik a problémád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!