Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Ha utálom a cigit és a piát...

Ha utálom a cigit és a piát akkor esélytelen a barátkozás a legtöbb emberrel?

Figyelt kérdés
Mindenhol azt látom/hallom, hogy a legtöbb barátság a kocsmákban ill. egyéb alkoholgőzös, cigifüstös helyeken köttetik, a cigi és a pia hozza össze az embereket. Lásd koccintás, lásd cigiszünet. Namost én mindkettőt olyan szinten rühellem, hogy hányok tőlük. Így lényegében kipontozódtam a szociális életből?

2023. aug. 21. 23:24
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
Ilyen hogy motorozás, kick-box, tánciskola, paint ball, könyvtár, bármilyen elvégezhető tanfolyam mond neked valamit?
2023. aug. 22. 01:10
 12/26 hosszúhajú válasza:
11. tényleg kérdező konditerem sport - jó ötlet - ott tuti nem vagy egyedül.
2023. aug. 22. 01:16
 13/26 anonim válasza:
Jah tényleg kondi terem.
2023. aug. 22. 01:49
 14/26 anonim válasza:

Hasonlo cipöbe járok fèrfikènt de nekem màr ugymond mind1.

Van felesègem,gyerekem.

Tènyleg rohadt nehèz igy egy munkahelyen is ,ezzel màr automatikusan cèlponttà vàltam sokszor a fönököknèl is ha ö is piàlt,cigizett.

A nök is sokszor olyan furàn nèztek ràm emiatt , volt ez beszèdtèma is ès nagyon idegesito amikor magyarazkodnod kell

2023. aug. 22. 02:24
 15/26 anonim válasza:
Én se szeretem ezeket egyáltalán, de még a focit sem! Nálam a motorozás és a box a nyerő, meg persze autó b@zi is vagyok, akinek nem tetszik az bekaphatja. Bár szerencsére a motorosok és küzdősportolók jó fejek a nők meg szeretik, ha sportolsz. Egyébként minden évben fözetünk ki pálinkát, mert van sok szilvánk. Csak én nem megiszom, hanem eladom.
2023. aug. 22. 03:02
 16/26 anonim válasza:

Soha sem ittam, nem cigiztem és nem is hiányzott ilyen gondolkodású emberek társasága.

Különböző munkahelyeken nagyon különböző társaságok is voltak, az intellektuális közösség ritkább, de néha voltam jó csapatban.

A sport kapcsán is voltak barátok, haverok, bár soha nem volt nagy haveri köröm, csak néhány ember.

Mostanra elkoptak azok is, akit legtöbbre értékeltem és valószínűleg tartanánk a kapcsolatot most is, sajnos elhunyt.

Szóval nekem erről a két területről voltak ismeretségeim, de jól elvagyok így, nem is keresek társaságot magamnak.

2023. aug. 22. 04:40
 17/26 Barnabas333 válasza:
Én amikor még társat kerestem 2008-2009ben kizártam a dohányzó nőket. Egyből a 60-70% kiesett, mem volt egyszerű. 46f
2023. aug. 22. 05:18
 18/26 anonim válasza:
Legyél az én barátom, szintén utálom a cigit meg a piát.
2023. aug. 22. 05:53
 19/26 anonim válasza:
nem kell csajozni meg baratkozni ki kell koltozni erdobe es kesz iszol tiszta vizet meg mobilnetet es gyakorizol egesz nap mint en.
2023. aug. 22. 11:24
 20/26 anonim válasza:

"Mindenhol azt látom/hallom, hogy a legtöbb barátság a kocsmákban ill. egyéb alkoholgőzös, cigifüstös helyeken köttetik"

Gyere vissza az időgépeddel a nyolcvanas évekből és megoldódik a problémád!

2023. aug. 22. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!