Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Interneten esélytelen megismerni egy normális srácot?
A kérdés lehet, hogy hülyén hangzik, ezt nézzétek el 😆 lényegében annyi a problémám, hogy nem érdeklem a fiúkat... Szeretnék végre olyan fiút megismerni akit nem csak az érdekel, hogy hogy nézek ki stb. Aki elfogad engem és komolyan gondolja az ismerkedést. Aki nem tűnik el csak úgy. Nagyjából ennyi 😄 nem gondolom, hogy ezek olyan nagy elvárások lennének, bár tény hogy manapság egyre kevesebb az ilyen ember sajnos. (tisztelet a kivételnek 😉)
Szerintetek interneten érdemes ismerkedni? Én személyszerint úgy gondolom miért ne, egyszerűbb is számomra.. De eddig szinte csak negatív tapasztalatom van szóval elbizonytalanodtam.
Esetleg tudtok olyan oldalt ahol normális emberek vannak? (ezt gondolom értitek hogy értem 😂)
Az most nem téma, hogy miért nem személyesen ismerkedem.
Nekem is csak szörnyű tapasztalataim voltak, aztán bekerültem egy netes közösségbe, és megismertem egy nagyon figyelmes, törődő, tökéletes srácot, aki mindig ott volt ha bajom volt :) szóval lehetséges. Viszont vége lett, a távolság miatt, de megbeszéltük hogy ha lehetőségünk lesz rá évek múlva, majd felkeressük egymást és minimum barátok maradunk.
Szóval vannak buktatói, de lehetséges.
Köszönöm az eddigi tapasztalatokat/véleményeket!
Ezekszerint van pozitív történet is. Ez jó hír, ennek örülök ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!