Segitseget felajanlani kellett volna?
Sziasztok,
Ma voltam Sparban ahol volt 1 lany. Tobbszor is ramnezett, es amikor a kasszanal voltunk, akkor veletlen taskamat megutotte, ekkor lattam hogy 10L-es macskakajat rakott fel nehezen a szalagra. ha latom hogy az van nala lehet kapcsolok hogy segitek neki. Edesanyammal voltunk ott.
Mikor kijottunk akkor arrebb leultunk kicsit es mikor ő jott ki akkor sem kapcsoltam hogy felajanlom segitek neki vinni valameddig vagy megkerdezni segitsek e vinni, mivel lattam rajta hogy kuszkodotta vivesevel. Emiatt eleg rosszul ereztem magam es elszalasztottam lehetoseget megkerdezni hogy hivjak vagy barmi. Baratkozni kozben. Vagy csak szimpan segiteni jo lett volna. Na mindegy. Mit csinaltatok volna?
Az a nagy zacskó inkább alom lehetett, nem kaja 😀
Amúgy ha akarsz ismerkedni, akkor fel lehet ajánlani segítséget, de egyáltalán nem kötelességed.
Mindenki annyit vállaljon, amennyit bír. Ilyen helyzetekben nem kötelességed segíteni.
Ha a lány szívességet akar, akkor kinyitja a száját és kér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!