Volna udvarias módja annak, ha felajánlanám a segítségem ebben az esetben?
A környékünkön kutyasétáltatás közben, mindig megállunk egy háznál, ahol lakik egy hasonló külsejű kiskutya mint az enyém. Tavaly mindig néztem milyen elhanyagolt szegény, teljesen össze volt filcesedve a bundája, úgy, hogy nem voltam róla meggyőződve, hogy a kutya lát, vagy egyáltalán van e szeme. Idén nyáron megnyírták, és kiderült, hogy egy egészséges helyes kiskutya van az egybefüggő bonc alatt, és még lát is.
Most újra nő a bundája, és látszik rajta, hogy már tapad össze, és megint ragad össze a szeme előtt is. Én úgy sajnálnám, megint olyan borzasztó külsővel látni, és már annyiszor gondoltam rá, hogy egyszerűen becsengetek és felajánlom, hogy megfésülöm.
Van ennek valami módja, ahogy megtehetném? A ház nagyon szép takaros, és a kutya játékai és háza is rendben vannak, de a kutya külseje nincs. Szeretnék segíteni, de így nem tudom, hogy lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!