Valaki barátkozna velem? depressziós vagyok, egy hónapja nem mozdultam ki a lakásból, egész nap játszok, nincsenek barátaim, céljaim
Nincs semmi gond a játékokkal és nem esznek agyakat. Ha valaki túlzásba viszi, az nem jó. De bármit túlzásba lehet vinni és az se lesz jó. Itt az embernél van a hiba, nem a játékban.
Élő paradoxon a kérdező. Én is ismerek ilyet:D A kérdésben ott van, hogy mik a problémái. Tud róluk, de mégsem szeretne rajta változtatni, helyette marad a kesergés és a saját kis buborékja, amin nem képes változtatni, de nem is akar, mert az kényelmes meg neki így a jó, de közben meg mégsem jó... eh.
Ha nem mész kia napra vagy 30percet sétálni naponta ne csodálkozz,hogy depis vagy. Napfény és mozgás nélkül a testedben nem mennek végbe a megfelelő kémia reakciók amik az egészséges hormonhàztartàshoz kellenek.
Esetleg futni is mehetsz. És nem az a lényeg,hogy mit szeretsz csinálni mert nem mindig az a jó amit szeretsz :)
Ez nálam is úgy van kb, mint a 05:47 válaszolónál, csak a többiekhez képest kimozdulok, megyek kirándulni (vagy egyéb program, pl rock koncert), az nagyon is jó, feltölt!
Aki meg kesereg, hogy a négy fal között van, de akkor sem mozdul ki, azzal nem lehet mit tenni.
Ha valaki nem mozdul ki egy hónapig, akkor valaki más eltartja.
Az étel és a ruhák költségeket jelentenek.
Az önálló élet megkezdése javíthatja a helyzetet
Bár budapesti vagyok,rengeteget gyaloglok,mozgok,kirándulok.És mivel egy ideje nincs kivel, így egyedul:)
De nem bírnám ki,ha nem mozoghatnék,nem mehetnék.Egyrészt a levegő és a mozgás fontos,másrészt fitten tart,harmadszor pedig nagyon jól tudok közben gondolkodni mindenről.
A napi 4-5 kilométerem megvan ,bármilyen idő is van:)Ha otthon vagyok,akkor pedig olvasok,modellezem, elfoglalom magam.
Nem mondom,némi baráti beszélgetés jól jönne,de ez van most.
F
"Ha nem mész kia napra vagy 30percet sétálni naponta ne csodálkozz,hogy depis vagy. "
utálom a napfényt!! egy percig se akarom hogy érje a bőröm, undorító
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!