Barátkozna valaki egy depressziós emberrel?
6.
Én vagyok a 2. válaszoló. Ha lenne kedved mesélni erről a sztoriról bővebben, akkor engem érdekelne.
Én is megutottem a bokámat a legutolsó kapcsolatomban, igaz nem depressziós volt a csaj, hanem rejtett nárcisztikus, persze nevén nevezni már csak a kapcsolat elmúltával, sok-sok olvasással tudtam. Ez a csaj elmebeteg volt, teljesen tönkrementem tőle. Ennek már 7-8 hónapja, és jobban vagyok, jól vagyok, de azóta is naponta eszembe jut.
Kis visszahúzódónak mutatta magát és ki is fejezte a kapcsolat elején, hogy őt sokan bántották és megalázták, úgyhogy időre és türelemre van szüksége tőlem...
Ma már tudom, hogy ez egy hatalmas intő jel volt, amire akkor ráharaptam.
Nem hogy nem érte meg foglalkozni ezzel a csajjal, de kishíján tönkretett engem, úgyhogy már nem játszunk megmentősdit, amíg depressziós valaki addig alkalmatlan egy párkapcsolatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!