Ha depresszios vagyok, soha nem lesz parkapcsolatom? Nem kellek majd senkinek így? Felek nem fogadnak majd el ezzel a hibammal egyutt.
Ez nem így működik, nem tudja csak úgy kikapcsolni az érzéseit....
Annak ellenére hogy depressziós vagy, még lehet kapcsolatod, ha egyébként vannak mellette jó tulajdonságaid. Pl. lehetsz mellette vonzó, kedves, figyelmes, odaadó, stb. Ne a depressziód által definiáld magad, mert nem csak abból állsz.
Volt depressziós barátom, kb fél évig. Álom pasi volt. Magas, barna haj, sportos stb... Idegekkel még se bírtam, úgyhogy valószínűleg nem, nem lesz senkid.
És miért?
A lehető legtürelmesebb ember vagyok, de én se bírom ki, hogy folyamatosan depressziós mellettem valaki. És szerintem 1 lány vagy 1 fiú sem tudja ugyan ezt hosszú távon kibírni
Sajnos igazat kell adnom az előttem szólóknak, DE az oldalt ismerve azért a legtöbb emberben van egyfajta kárörvendés, így inkább azt mondom, hogy ne add fel, mert az a legrosszabb, amit tehetsz.
Jelenleg depresszív állapotban vagy, amit csak tovább fokozhat az, ha félsz valamitől. Nyugodj meg, mindennek eljön a maga ideje, és ez az idő legyen most az, amikor elhatározod, hogy leküzdöd a depressziódat saját akaratodból, külsős ember bevonásával (pszichológus, kineziológus). Ha már megfogalmazódott benned egy ilyen félelem, most tehetsz érte a legtöbbet.
Teljesen biztos vagyok benne, hogy ha teszel magadért, ha akarod, hogy jobb legyen, akkor meg tudod változtatni ezt a jelenlegi állapotot, viszont addig ne agyalj azon, hogy lesz-e barátod, vagy sem, mert hosszútávon neked sem lenne jó, ha belenyugszol az állapotodba, és nem kezeled magadat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!