Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Barátkoznátok egy depressziós...

Barátkoznátok egy depressziós lánnyal?

Figyelt kérdés

Sajnálatos módon depressziót diagnosztizáltak nálam az orvosok bizonyos nehéz dolgaim miatt.

Viszont ennek ellenére sem vagyok az a ember aki lehúzza mások kedvét a bajaival bár gyógyszereket szedek, de igyekszek kigyógyulni a lelkibajaimból..

Nem abból állok ki ,hogy folyamatosan mondogatom, hogy nekem milyen rossz.

Nem vagyok az a önsajnálatos fajta, de úgy vagyok vele, hogy jobb ha tudd a beszélgető partnerem arról ,hogy kivel is szeretne barátságot kötni...

Szeretek barátkozni és észreveszem az élet jó oldalát is viszont sajnos mint fentebb említettem depresszióban szenvedek.

Viszont tényleg nem szeretem az embereket folyamatosan a problémáimmal untatni de azért fontosnak tartom megemlíteni, hogy ne érje őket meglepetésként ,hogy mentálisan beteg vagyok..

2022. ápr. 16. 19:53
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Én baratkoznék veled. Ha te is, írj! :)
2022. ápr. 16. 19:54
 2/22 anonim válasza:

Írhatsz.

Bár én is átél(t)em tudom kezelni.

2022. ápr. 16. 19:59
 3/22 anonim válasza:

jól lenne igen, szintén ilyen bajom van

annyi különbséggel h én nem szedek semmit, és csak szenvedek ergo csak lehuználak azt meg nem akarom szoval majd más elszorakoztat :) jobbulást csak ügyesen

2022. ápr. 16. 20:01
 4/22 anonim válasza:
Szívesen barátkozom veled, ha nem éled meg a kedves, nyugtató(nak szánt) szavakat támadásnak.
2022. ápr. 16. 20:11
 5/22 anonim válasza:
Némi távolságtartást azért figyelembe vennék. Sajnos a hangulat is ragadós és egy depresszió is képes átragadni a másikra.
2022. ápr. 16. 20:18
 6/22 anonim válasza:
Remek ötlet
2022. ápr. 16. 20:23
 7/22 anonim válasza:
Szívesen barátkoznék ilyen lánnyal :)
2022. ápr. 16. 20:26
 8/22 anonim válasza:
Engem nem zavarna, ha tényleg nem csak abból állsz, hogy magadat sajnáltatod. Persze fontos az is, hogy az ember ki tudja magából beszélni a bajait, ezzel nincs is baj, csak meg kell találni a mértéket. Kíváncsi lennék amúgy hogy mi az a baj ami miatt depressziós lettél 😔
2022. ápr. 16. 20:33
 9/22 anonim válasza:

Hány éves vagy és milyen korosztályú jelentkezőkre számítasz? Milyen nemű barátságok érdekelnének leginkább és miért?

Helyileg merrefelé laksz?

2022. ápr. 16. 20:38
 10/22 anonim válasza:

Természetesen igen. Szerintem nincs is olyan ember akit valamilyen sérelem, negatív érzés ne ért volna, és ha ez depresszióhoz is vezet, az nem ok arra hogy ne barátkozzunk vele. Sőt, az ilyen emberek érdemlik és igénylik leginkább az őszinte barátságokat

#9-es kérdései jogosak, ezek az információk szükségesek ahhoz hogy elinduljon egy beszélgetés

Ha gondolod írj

2022. ápr. 16. 21:02
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!