Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Komárom-Esztergomi lányok...

Komárom-Esztergomi lányok lenne kedvetek ismerkedni velem? 20/F

Figyelt kérdés

Helló mindenkinek!

Egy átlagos 20 éves álmodozó introvertált srác vagyok, aki igyekezve próbálja megkeresni helyét a társadalomban. Keresem azt a nagy őt, akivel őszintén eltudok lenni mindennap és megtudom osztani szeretem.

Én egy laza embernek gondolom magam, aki könnyedén kijön mindenkivel egy erős személyiséggel, ami csak rosszabb lesz, ha jobban megismerjük egymást. :D

Társaságban próbálok vicces lenni, hogy élvezhetőbb legyen az együtt töltött idő és empatikus, hogyha bármi van bizalmat tudj mutatni felém és ne félj ne mesélni.

Bárkivel akivel beszélgetek, igyekszem, hogy ne legyen kínos senkinek és ha a másik fél mutatja az érdeklődést és próbálkozik én már attól örülök. Nincs annál rosszabb mikor csak állunk és nézzük egymást, 1-2 szó elhagyva a szánkat, de utána semmi. xD

Rengeteg dolgokat szeretek, ezekben benne van a filmek, sorozatok, anime/manga, zene és videójátékok. Szóval teljesen alap cucc, de szerintem ennél több nem is kell. Úgyis tudnék róluk beszélni órákig és gondolom te is. :D

Igazi hobbim jelenleg nagyon nincsen, de régebben szerettem rajzolni, csak ahogy ment az élet kiábrándultam belőle, és nem is éreztem, hogy a munkám elég jó, ezért szüneteltetem.

Nem gondolom magam tökéletesnek, de nem gond, mert senki sem az. A hibáink tesznek minket érdekessé.

Ha felkeltettem érdeklődésedet írj nyugodtan. ^^

tegnap 16:04
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!