Van olyan 20-25 év körüli INFJ aki beszélgetne velem?
Hát persze, mindenki az, infj. Nem akarsz egy saját kérdést csinálni? Nem muszáj itt tro£lkodnod, azt tudod, biztos.
Akár dobozokról, akár gombóckákról...
"írásban nagyon jók, kifejezőek, pontosak az INFJ-k. Nem véletlenül koncentralódnak a neten, általában jobban szeretnek írni" (13.-as írta)
Hát nem tudom, én ismertem olyan INFJ-t, aki szóban és írásban egyaránt darabosan fogalmazott, mély témákról kimondottan kínos volt vele beszélgetni - ez utóbbit mondjuk a 0 érzelmi intelligenciájának is köszönhette.
A kommunikációs malőreivel temérdek kellemetlen félreértést okozott nekem és másoknak, de egyszerűen nem volt hajlandó változtatni ezen. (Mostanában lesz 30 éves, szóval azért még lenne ideje).
Ezek szerint vagy bárkinek kijöhet ez az eredmény, vagy pedig nem is különlegesebbek ezek az emberek, mint bárki más.
Üdv
Egy ISFJ, aki nem vett részt a vitában, légyszi ne rángassatok bele
34: Pedig de, és nagyon büszke is volt rá, hogy milyen különleges és ritka. Mondjuk hozzá hasonló taplóval valóban ritkán találkozom :D
Azt tapasztalom egyébként, hogy a szép rajzos 16personalities.com oldal pontatlanul mér. Nekem ott nem ISFJ jött ki, hanem INFP személyiség, ami abszolút nem is illik rám. Az ISFJ nekem egyetemen jött ki - a pszichológia tanárnőnk adta a nyomtatott tesztet - azóta is keresem, hogy azt honnan szedte. Bár tekintettel arra, hogy a tesztsor elméletileg mindenhol ugyanaz, lehetséges, hogy csak a digitalizált mivoltja miatt pontatlan a 16personalities.com, vagy nem tudom, mit gondoljak róla.
38
Te vagy az, aki korábban 😴😴 emojikkal válaszolt egy hozzászólásomra, amikor nem tudott mit írni? Mert most is csak személyeskedsz (35 nem én voltam btw)
39: Meglehet, hogy az INFJ-kről kialakult negatív veleményemet akarja erősíteni éppen :D
(Spoiler alert: egyébként sehol nem írtam, hogy tutira mindegyik ilyen, és nem is gondolom ezt. Csak hozzá akartam tenni a 13.hoz, hogy vannak kivételek, amennyiben a teszt nem pontatlan.)
35-ös voltam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!