Levelezőpartnert, túra-/útitársat, baráti kör bővítési lehetőségeit keresem mostanában, van kedved beszélgetésbe kezdeni?
Nemrég léptem át a 30-at, és bár az életem alapvetően jó irányban van szerintem, és 3 bizalmas barátom is van, mostanában többször érzem, hogy még több az igényem hétköznapi beszélgetésre, spontánabb programokra, társaságra, mint a lassan családossá váló, vagy másfelé tartó ismerőseimnek. Egy-két régebbi kérdezőt láttam itt is, akiknek voltak számomra szimpatikus dolgai, szóval adok egy esélyt, hátha valakivel megtaláljuk a közös hangot :)
Teljesség igénye nélkül néhány dolog, ami érdekel és lelkesít:
+ Zene nagyon sok fajtája; azt szoktam mondani, hogy kb. az 50-es évektől napjainkig, a jazztől a rockon, magyar alteren át a kevésbé populáris elektronikus zenéig (e téren főleg house, trance, goa) is tart a skála, és célzottan szoktam is új dolgokat keresni - néha ezeket jól esne mással is megosztani, aki értékeli az ilyesmit. (Persze te is küldhetsz, azt nem ígérem, hogy újdonság lesz, de értékelem. :D)
+ Előzőhöz kapcsolódóan tanulgatom házi keretek közt a keverést, néhány mixet már felvettem barátoknak, vagy csak úgy szórakozásból magamnak, ill. 2-3 zártkörű bulin élőben is játszottam. Fejemben van, hogy gitározni is megtanulnék, de ahhoz még csak a hangszer van meg, a rászánt idő egyelőre elmaradt..
+ Általában véve a hippi / pszichedelikus kultúra, nem csak a fent említett zenében, de könyvekben-képekben-filmekben, történelmileg is - ha valahová visszamennék egy időgéppel, az a 60-as évek végi nyugati part, vagy Woodstock lenne :D (Itt hozzátenném, hogy NEM olyan embereket keresek, akikkel mindig lehet szívni, sőt, azok pont közte vannak a "már másfelé tartunk" arcoknak, akik leragadtak ennél 25 pluszosan is..)
+ Túrák gyalogosan, bringával és vízen, sátras-vadkempinges kalandok, természetjárás úgy általában, ha úgy adódik, fotózás is
+ Spontán szabadtéri programok, piknikek, tűzrakós-sütögetős események, koncertek-fesztiválok a szezonban
+ "Hátizsákos" turizmus, egyelőre főleg EU-n belül, de egyszer az USA-ban is szeretnék majd egy lakóautós körutat tenni
+ DIY és retro tech dolgok, főleg hangtechnikában (ezzel pár évig foglalkoztam is szabadúszó jelleggel), de érdekesség szintjén más területe is le tud kötni
.. és még sok minden más, akár önismereti-önfejlesztési témák is, de azt talán sokaknak nem kapcsolatfelvétel kezdetén komfortos megosztani, szóval nem eköré szervezném a témát.
- Közéleti-politikai dolgokat csak mértékkel, azt hallgatom eleget az irodában is :D Illetve ezekkel a nagyon új Insta/TikTok trendekkel már nem vagyok tisztában, és nem is igazán szeretném mélyen beengedni az életembe, egyre inkább az offline-abb lét felé fordulok vissza.
Formailag inkább levelezés jelleggel kezdeném, és ha úgy jön ki a vibe, valamint fizikai akadálya sincs, akkor személyes találkozótól, közös programtól sem zárkózom el később. Helyileg átmehetünk idővel Messengerre is pl., viszont az egy-két soros, "fél szemmel mást csinálva néha írok" chat-elésben nem igazán hiszek már, hogy vezet valamerre. Szóval inkább 1-2, esetleg 3 naponta egy kifejtettebb üzenetváltás odafigyeléssel, mint a szétforgácsolt figyelem miatt folyton elakadó "beszélgetések".
Nem szűkíteném le igazán a kört, a fejemben ugyan a kb. 25-33 korosztály van, de más előtt sem zárnék le, ill. nemi kitételt sem tennék (viszont hangsúlyoznám, hogy nem eleve felszedős céllal, titkon csak szingli lányokra várva írtam ezt ki :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!