Van olyan 20-25 év körüli INFJ aki beszélgetne velem?
Mivel az MBTI nem tudományos, így nincs megfelelő hely, ahol a "tárgyi tévedésemnek" utána járhatnék.
Azért az INFJ a felkapott, mert arra mondják, hogy milyen ritka, meg jajj szegény neki mennyire rossz. És ma menő áldozatnak lenni
21: ha neked az jo érezd magad áldozatnak akar milyen típusban, nem érint. De hiába spekulálsz.
Te hivatkozol az enfj-re, utána meg tagadod az mbti-t :D. Túl bonyolult neked ez a téma.
És amúgy sem a tudomány kategóriában vagy, hanem az ismerkedésben.
XD szánalmas kis performance volt az egész.
22
Mi ez a sok beszólás? Túl bonyolult a téma? XD
Ezt azok mondják, akik valamit valóban bonyolultnak gondolnak, nem lehet magasan az inteligenciaszinted.
Igen, nem a tudomány kategória, ezért a láttam valahol, hogy az ENFJ-ből kevesebb van, mint az INFJ-ből az működik itt. De mivel nem tudományos az MBTI, mivel nincs mögötte rendes, tudományos módszert követő alap, ezért "tárgyi tévedés" aligha lehet.
Egyébként megpróbálták tudományos alapokra helyezni, ekkor jöttek a 4 betű után az A és a T betűk is, mert megpróbálták a "Big 5" modellre ráhúzni, ami viszont tudományos (pszichológiában). Természetesen, ilyen önismereti célokra jó lehet ettől függetlenül. Viszont, a tesztek sokszor eltérő eredményt adnak, a leírások meg túl általánosak és sok emberre igazak egy kis megfelelési kényszerrel vegyítve, így nem lehet komolyan venni.
Én megcsináltam a tesztet, de nem is illett rám a leírás. Már nemtom melyik jött ki, de nettó baromságnak tartottam.
Eleve ezt a skálát is, amin jelölgetni kell, hogy mennyire érzel valamit. Lehet, a készítőnek mást jelent a 2. gombóc “Egyetértek”, mint mondjuk nekem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!