Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan 20-25 év körüli...

Van olyan 20-25 év körüli INFJ aki beszélgetne velem?

Figyelt kérdés
21/L

2023. márc. 2. 18:05
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim válasza:

Mivel az MBTI nem tudományos, így nincs megfelelő hely, ahol a "tárgyi tévedésemnek" utána járhatnék.

Azért az INFJ a felkapott, mert arra mondják, hogy milyen ritka, meg jajj szegény neki mennyire rossz. És ma menő áldozatnak lenni

2023. márc. 3. 13:54
 22/60 anonim válasza:

21: ha neked az jo érezd magad áldozatnak akar milyen típusban, nem érint. De hiába spekulálsz.

Te hivatkozol az enfj-re, utána meg tagadod az mbti-t :D. Túl bonyolult neked ez a téma.

És amúgy sem a tudomány kategóriában vagy, hanem az ismerkedésben.

XD szánalmas kis performance volt az egész.

2023. márc. 3. 14:00
 23/60 anonim válasza:

22

Mi ez a sok beszólás? Túl bonyolult a téma? XD

Ezt azok mondják, akik valamit valóban bonyolultnak gondolnak, nem lehet magasan az inteligenciaszinted.

Igen, nem a tudomány kategória, ezért a láttam valahol, hogy az ENFJ-ből kevesebb van, mint az INFJ-ből az működik itt. De mivel nem tudományos az MBTI, mivel nincs mögötte rendes, tudományos módszert követő alap, ezért "tárgyi tévedés" aligha lehet.

Egyébként megpróbálták tudományos alapokra helyezni, ekkor jöttek a 4 betű után az A és a T betűk is, mert megpróbálták a "Big 5" modellre ráhúzni, ami viszont tudományos (pszichológiában). Természetesen, ilyen önismereti célokra jó lehet ettől függetlenül. Viszont, a tesztek sokszor eltérő eredményt adnak, a leírások meg túl általánosak és sok emberre igazak egy kis megfelelési kényszerrel vegyítve, így nem lehet komolyan venni.

2023. márc. 3. 15:03
 24/60 anonim válasza:
😴😴
2023. márc. 3. 15:10
 25/60 anonim válasza:

Én megcsináltam a tesztet, de nem is illett rám a leírás. Már nemtom melyik jött ki, de nettó baromságnak tartottam.

Eleve ezt a skálát is, amin jelölgetni kell, hogy mennyire érzel valamit. Lehet, a készítőnek mást jelent a 2. gombóc “Egyetértek”, mint mondjuk nekem.

2023. márc. 3. 15:48
 26/60 anonim válasza:
Valakik érzelmi intelligenciájának és önismeretének ez már magas. :) Nincs is ezzel gond. Jó szűrő, hogy kit kell elkerülni.
2023. márc. 3. 17:29
 27/60 anonim válasza:
Dehogy magas. Nagyon is tisztában vagyok magammal. Tudom milyen vagyok, de nem fogom 16 személyiségtípus egyikébe soroltatni magamat. Nettó baromság. Inkább az egyszerű, aki magára húz egy ilyet és e szerint ismerkedik.
2023. márc. 3. 17:33
 28/60 anonim válasza:
Túl bonyolult gombócok ezek, ugye.
2023. márc. 3. 17:58
 29/60 anonim válasza:
Azt látom. :D
2023. márc. 3. 18:00
 30/60 anonim válasza:
Nem bonyolultak. De mindenki másképp mérhet fel egy szitut a legnagyobb önismeret mellett is. De tessék bedobozolni magatokat. Azért azt elmondom, hogy INFJ, nagyon sok van, rengeteg ismerősömnek kijött. Szinte mindenkire azt dobja ki.:D
2023. márc. 3. 18:12
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!