Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Van olyan 20-25 év körüli...

Van olyan 20-25 év körüli INFJ aki beszélgetne velem?

Figyelt kérdés
21/L

2023. márc. 2. 18:05
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Azért INFJ, mert én is az vagyok, és arra gondoltam, hogy talán a hozzám hasonlóakkal jól megértenénk egymást. Egy próbát megér. Más típusú emberekkel is szívesen beszélek.
2023. márc. 2. 22:50
 12/60 anonim válasza:
Világ szinten vannak kevesen. Lehet hogy ez a személyiség típus a neten jobban elemében van, ezért tűnik úgy, hogy sokan vannak. Én magamon ezt érzem. De a való világba kezdtem átvinni a kapcsolataim. :)
2023. márc. 2. 22:59
 13/60 anonim válasza:

12: írásban nagyon jók, kifejezőek, pontosak az INFJ-k. Nem véletlenül koncentralódnak a neten, általában jobban szeretnek írni.

INFJ-ként azonban nem érzem, hogy pozitív lenne más INFJ-kel tartós kapcsolatban lenni. Engem irritálnak egy idő után, sajnos.

2023. márc. 2. 23:21
 14/60 anonim válasza:
INFP/INTP vagyok (teszteknél az F/T 50% körül szokott lenni, mindegyik oldalról van, ami igaz rám), a legjobb barátom INFJ. A legtöbb pozitív tapasztalatom valóban xNFx típusokkal volt eddig, de xSxx emberekben is sikerült már nagyon pozitívan csalódnom. Érdekes és sokszor lehet is ez alapján kategorizálni az embereket, de ha valaki szimpatikus, majd kiderül, hogy a típusa mégsem passzol, nem érdemes emiatt minősíteni. Írj ha gondolod. :) 24/L
2023. márc. 3. 07:09
 15/60 anonim válasza:
Ez olyan mintha mindig magadra ragasztva járnál valami címkével, miért jó ez? Meg ezek a tesztek nem is jók, mert nem vesznek mindent figyelembe. A valóságban jóval összetettebb mindenki, szerintem. Ez alapján ismerkedni meg kár, mert elméletben ismerkedve lehet hogy az ellentéted, de lehet pont ezért jönnétek ki jól...
2023. márc. 3. 07:43
 16/60 anonim válasza:
16: az infj olyan ritka és annyira eltérő a többitől, hogy segít a "cimke". Nem kell túl dramazitálni, hacsaknem gyk dráma a célod.
2023. márc. 3. 07:54
 17/60 anonim válasza:
Ez az INFJ valami új divat, mert nagyon sok gimis csaj írja ezt magáról!
2023. márc. 3. 10:21
 18/60 anonim válasza:

17: sajnos divat lett annak hazudni magát sok fiatalnak, mióta köztudottá vált, hogy ilyen ritka és különleges.

Nem kell ezzel foglalkozni, egy igazi INFJ csak írásban anonim osztja meg idegenekkel az ilyen privát dolgait.

2023. márc. 3. 10:24
 19/60 anonim válasza:
Mitől lenne különleges az INFJ? Attól, hogy ritka, még nem az. Ráadásul az ENFJ ritkább
2023. márc. 3. 13:40
 20/60 anonim válasza:

19: tévedsz, ha a megfelelő helyen utána nézel a tárgyi tévedésednek, akkor ott megtalálod a valaszt is a kérdésedre.

Amúgy enfj divat miért nincs, hogy annak hazudják magukat emberek? Ilyen jelenség infj esetében van. Pl ez is mutatja...

2023. márc. 3. 13:50
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!