Online barátkozás? Valaki? 22/L
Előre szeretném leszögezni kedves magányos 40-esek, hogy kifejezetten csak barátkozni szeretnék. :D
Na most, hogy ezt leírtam (és továbbra is figyelmen kívül fogják ezt hagyni) néhány szó magamról:
- 22 éves lány vagyok
- "Gamer girl" vagy nevezzétek, ahogy szeretnétek. Úgy teszek, mintha tudnék videójátékokkal játszani, pedig amúgy nem.
- Heti 3-szor edzek, haaa abból az egy otthoni just dance számít
- Budapesten élek (ennél több infót nem kapsz)
- Ezen kívül elég vegyes témákról lehet velem beszélni pl. pszichológia, az élet értelme meg hogy miért nem találom már a tökéletes palacsinta receptjét
Ha még nem menekültél el vagy utáltál meg a leírás alapján és közel állsz hozzám korban (kérlek, 30 fölött ne is írj, épp eleget ismerek a munkahelyemen), és te sem tudod, hogy mi a fenét kezdj a délutánoddal/estéddel, esetleg játékpartnert vagy online barátot keresel, akkor nagy örömmel várom üzeneted. :)
Hát hallod, elég merész vállalkozás volt GYK-ra kérdést kiírni. :D
A te kérdésed mérföldekkel a legszimpibb kiírás azok közül, amit hónapok óta látok lányok közül.
Sajna nem Apexezek, de legalább amivel játszok, abban is csíra vagyok, meg én is edzek, meg nem is, szóval átérzem. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!