Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Online barátkozás? Valaki? 22/L

Online barátkozás? Valaki? 22/L

Figyelt kérdés

Előre szeretném leszögezni kedves magányos 40-esek, hogy kifejezetten csak barátkozni szeretnék. :D

Na most, hogy ezt leírtam (és továbbra is figyelmen kívül fogják ezt hagyni) néhány szó magamról:

- 22 éves lány vagyok

- "Gamer girl" vagy nevezzétek, ahogy szeretnétek. Úgy teszek, mintha tudnék videójátékokkal játszani, pedig amúgy nem.

- Heti 3-szor edzek, haaa abból az egy otthoni just dance számít

- Budapesten élek (ennél több infót nem kapsz)

- Ezen kívül elég vegyes témákról lehet velem beszélni pl. pszichológia, az élet értelme meg hogy miért nem találom már a tökéletes palacsinta receptjét

Ha még nem menekültél el vagy utáltál meg a leírás alapján és közel állsz hozzám korban (kérlek, 30 fölött ne is írj, épp eleget ismerek a munkahelyemen), és te sem tudod, hogy mi a fenét kezdj a délutánoddal/estéddel, esetleg játékpartnert vagy online barátot keresel, akkor nagy örömmel várom üzeneted. :)

2023. febr. 14. 19:28
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Én most töltöm a 30-at, szóval lehet élből kiesek.

Játékok terén mi az amiket szeretsz és aktívan tolsz? Miben vagy jó?

Én már NAGYON régóta nem unatkoztam, nem is tervezek :D de sokszor a délutánok, esték játékkal telnek, vagy anime, lazulás...attól függ épp mihez van kedvem. Ha szeretnél írj.

2023. febr. 14. 19:32
 2/22 A kérdező kommentje:
Igazából azért nem számít mivel játszom, mert bármit nagyon szívesen kipróbálok, ha a műsik fél eltűri, hogy noob vagyok. :D De most az Apex Legends a No.1
2023. febr. 14. 19:38
 3/22 anonim válasza:

"kérlek, 30 fölött ne is írj, épp eleget ismerek a munkahelyemen"

Tehát 30 fölött minden ember egyforma? 😮😂😂 Vazzeg bár igazad lenne!

2023. febr. 14. 19:52
 4/22 anonim válasza:

18/ f ha gondolod írhatsz.

Ha mínuszban nem sok.

2023. febr. 14. 19:59
 5/22 anonim válasza:
Bőven túlléptem korban a limitet,pedig az élet értelme érdekelne,mert eddig hiába kerestem ,nem találtam rá választ.
2023. febr. 14. 20:10
 6/22 anonim válasza:
Ha nem zavar, hogy naponta csak 1-2 órát tudok csak beszélgetni, akkor felőlem barátkozhatunk. Életmódváltozás közepén vagyok, bizonyos dolgokhoz már nincs se időm se kedvem. :D 28/F
2023. febr. 14. 20:36
 7/22 anonim válasza:

Gamer girl? Stream-elsz Twitch-en, akár vtuber-ként?

Játszás mellett egy kis közösség és egy kis zsebpénz is összejöhetne belőle.

2023. febr. 14. 20:51
 8/22 anonim válasza:
eeeeeee....inkább kihagynám
2023. febr. 14. 21:31
 9/22 anonim válasza:
Szia. Írtam pm-et.
2023. febr. 14. 22:01
 10/22 anonim válasza:

Kocka femcel?

És a szex akkor hogyan lesz? Lemintázzuk a micsodáinkat, kiöntjük szilikonból, elküldjük postán aztán használjuk? 🤔

2023. febr. 14. 23:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!