Online barátkozás? Valaki? 22/L
Előre szeretném leszögezni kedves magányos 40-esek, hogy kifejezetten csak barátkozni szeretnék. :D
Na most, hogy ezt leírtam (és továbbra is figyelmen kívül fogják ezt hagyni) néhány szó magamról:
- 22 éves lány vagyok
- "Gamer girl" vagy nevezzétek, ahogy szeretnétek. Úgy teszek, mintha tudnék videójátékokkal játszani, pedig amúgy nem.
- Heti 3-szor edzek, haaa abból az egy otthoni just dance számít
- Budapesten élek (ennél több infót nem kapsz)
- Ezen kívül elég vegyes témákról lehet velem beszélni pl. pszichológia, az élet értelme meg hogy miért nem találom már a tökéletes palacsinta receptjét
Ha még nem menekültél el vagy utáltál meg a leírás alapján és közel állsz hozzám korban (kérlek, 30 fölött ne is írj, épp eleget ismerek a munkahelyemen), és te sem tudod, hogy mi a fenét kezdj a délutánoddal/estéddel, esetleg játékpartnert vagy online barátot keresel, akkor nagy örömmel várom üzeneted. :)
Én most töltöm a 30-at, szóval lehet élből kiesek.
Játékok terén mi az amiket szeretsz és aktívan tolsz? Miben vagy jó?
Én már NAGYON régóta nem unatkoztam, nem is tervezek :D de sokszor a délutánok, esték játékkal telnek, vagy anime, lazulás...attól függ épp mihez van kedvem. Ha szeretnél írj.
"kérlek, 30 fölött ne is írj, épp eleget ismerek a munkahelyemen"
Tehát 30 fölött minden ember egyforma? 😮😂😂 Vazzeg bár igazad lenne!
18/ f ha gondolod írhatsz.
Ha mínuszban nem sok.
Gamer girl? Stream-elsz Twitch-en, akár vtuber-ként?
Játszás mellett egy kis közösség és egy kis zsebpénz is összejöhetne belőle.
Kocka femcel?
És a szex akkor hogyan lesz? Lemintázzuk a micsodáinkat, kiöntjük szilikonból, elküldjük postán aztán használjuk? 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!