Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Online barátkozáshoz lenne...

Online barátkozáshoz lenne kedve valakinek?

Figyelt kérdés

Introvertált beállítottságú vagyok, ezért nehéz számomra kontaktot teremteni. Viszont szeretem az érdekes beszélgetéseket. Néhány infó rólam: sokat filmezek (horrort is), érdekelnek a paranormális témák, az ezotéria, szeretem a zenét, elég lelkis típus vagyok. Hátha valakinek van kedve az ilyen témákhoz.

27/L

Azt megjegyezném inkább tapasztalatból, mint előítéletből, hogy ez egy barátkozásra vonatkozó kérdés, így akiben bújkálnak társkereső motivációk, az bizonyára talál ilyen személyt más rovatoknál.

2023. jan. 17. 11:13
1 2
 1/14 anonim válasza:
Lenne kedvem, ha hosszútávon is kitartana ez a barátság, nem csak egy rövid vagy hosszabb beszélgetés erejéig. Részemről maradhat online, ezzel nincs gond, de számomra nem túl jó érzés, hogy megkedvelek valakit, akár bízom is benne, elmondok neki dolgokat amiket másoknak nem nagyon, aztán egyszer csak szó nélkül lelépnek.
2023. jan. 17. 11:28
 2/14 anonim válasza:
Jelen :) Filmeket én is imádom, írj ha gondolod.
2023. jan. 17. 11:30
 3/14 anonim válasza:
Akár lehetne is,mert a paranormális dolgok engem is érdekelnek,de például a szex téma is. Illetve idősebb is vagyok jóval, tehát ez így kimarad.
2023. jan. 17. 12:26
 4/14 anonim válasza:
#2-es vagyok. Én is idősebb vagyok, de online barátkozásnál nem mindegy? Van a netes barátaim között 14, és 60 éves is. Amíg normális a másik, nem érdekel a kora, a neme, a szexualitása, vagy hogy neadjisten vegetáriánus.
2023. jan. 17. 12:29
 5/14 anonim válasza:

Szia,

Írj ha gondolod szívesen beszélgetnék veled filmekről sorozatokról, (esetleg zenéről is). A többit meg majd meglátjuk :)

2023. jan. 17. 12:34
 6/14 anonim válasza:
Az érthető, hogy mondjuk ebből az oldalból kiindulva csakis online lehetne elindítani a kezdést, de azt már nem, hogyha mondjuk megvan az összhang online is, akkor miért kell csak ehhez ragaszkodni feltétlenül.
2023. jan. 17. 12:50
 7/14 anonim válasza:
Tehetünk egy próbát.
2023. jan. 17. 13:20
 8/14 anonim válasza:
Szívesen barátkozok, bár szeretnék olyanokkal barátkozni akik max 50km-re laknak tölem. Van jópár netes barátom meg ismerősöm, de szinte egyikel se tudok találkozni, mert messze laknak.
2023. jan. 17. 14:16
 9/14 anonim válasza:

Én már próbáltam de ez az online haverkodás mindig meghal. Személyes kontakt nélkül nem igazán tartható fenn a dolog. Netes beszélgetésnél gyorsan elfogynak a témák aztán pár hét után marad, hogy mit csináltál/am aznap.

Férfi+nő barátság ál pedig az egyik fél mindig többet akar majd mint a másik (főleg itt, gondolom kaptál 50 üzit abból a negyede már face-re akar menni a másik fele társalogni alig tud, na meg itt vannak az idősebb emberek akik szerint nem számít a kor, na meg persze akik 40-50 évesek és 25-30 nak adják ki magukat). De sok sikert kívánok neked hozzá.😁

2023. jan. 17. 14:18
 10/14 anonim válasza:

Szia!

Nekem lenne kedvem beszélgetni. Szintén nő vagyok, 24 éves.

Sajnos rossz tapasztalataim vannak ezzel, kb. olyasmik, mint amit a 9-es írt.

A remény hal meg utoljára, hátha.. Írj, ha gondolod, meg más is írhat, aki erre téved, és szeretne beszélgetni, barátkozni.

2023. jan. 17. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!