Valakinek van kedve barátkozni?
Jah, és az SSO is szörnyü, egyszer letöltöttem, mert egy lány ismerősöm mondta, hogy azzal játszik, ugyhogy gondoltam, megnézem, mi az, de szörnyű. Ahogy kijöttem a tutorial részből, ketten is rámirtak, hogy hány éves vagyok, és hogy beszélgessünk, de szerintem pedomaci volt mind a kettő. Aztán 15 perc után csak futkorásztam, fent akadtam egy keritésen, aztán végül hagytam az egészet.
Voltam már kirándulni is, de nem örülnék, szembe jönne velem valami állat.
Tök jók az állatok, meg minden, de mondjuk szembejön velem egy ló egyedül egy erdőben, az azért ijesztő.
Anotalkon pedig csak férfiak vannak, a nők is férfiak, szóval ha voltál anotalkon, akkor te is férfi vagy, és kész. És a korodrol még mindig nem tudunk semmit, csak hogy lehet, hogy zavaró.
Na ha már ismerkedés, én 21 éves srác vagyok, szeretem az állatokat, van is néhány, vagy 5 évig lovagoltam is. Kirándulni is szeretek, bár most a covid miatt nem nagyon voltam, a közelben nincsenek érdekes túrázó helyek.
A korod meg lehet hogy zavaró, de nem tudunk róla semmit 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!