Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Online barátkozáshoz lenne...

Online barátkozáshoz lenne kedve valakinek?

Figyelt kérdés

Introvertált beállítottságú vagyok, ezért nehéz számomra kontaktot teremteni. Viszont szeretem az érdekes beszélgetéseket. Néhány infó rólam: sokat filmezek (horrort is), érdekelnek a paranormális témák, az ezotéria, szeretem a zenét, elég lelkis típus vagyok. Hátha valakinek van kedve az ilyen témákhoz.

27/L

Azt megjegyezném inkább tapasztalatból, mint előítéletből, hogy ez egy barátkozásra vonatkozó kérdés, így akiben bújkálnak társkereső motivációk, az bizonyára talál ilyen személyt más rovatoknál.

2023. jan. 17. 11:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
A 9-es válaszolónak üzenem: hajrá, csak ilyen pozitívan mindig.
2023. jan. 17. 21:08
 12/14 anonim válasza:

Köszi.😄

Direkt úgy írtam most is ki a válaszom, hogy ne lehessen rájönni a nememre. Egyből “bátámadott” 4! 35-40 év közötti fickó.. Akkora szégyen ami itt megy már, ha személyesen nem megy nekik azt hiszik majd itt nagy legények lehetnek név és arc nélkül..

Bocs, hogy kiábrándítalak titeket srácok nem nem ismerkedem/barátkozok veletek, nem írok vissza privátban. (Ja és megjegyzem pali vagyok szóval ezt szépen benéztétek 😂..) 9. voltam.

2023. jan. 18. 12:49
 13/14 anonim válasza:

#12 az a vicc hogy nálam is hasonló történt egy ilyen kaliberű kérdésnél. Ott se derült ki a nemem nem véletlenül. Nálam csak ketten voltak (egyenlőre) akik betámadtak, hogy jaj hadsegítsek..

Vicc az egész 😂

De tény, hogy van pár normális arc is.

2023. jan. 18. 14:36
 14/14 anonim válasza:

Igen van 1-2 normális ember is (nem az ismerkedési kategóriára gondolok), de már amelyik csak azért ír mert lánynak gondol ott már érthető, hogy mi is a szándék. Egy srác srácra nem igazán ír rá “segítő szándékkal”. Csak azt nem értem, hogyha ennyire csajozhatnája van némelyiknek akkor miért nem facen vagy személyesen csinálja. Ha a való életben sem jön neki össze akkor, hogy gondolja hogy majd akkor itt összefog?:D

Annyira kellemetlenek tartom az ilyet, hogy akiről azt gondolják, hogy lány annak egyből írnak és bepróbálkoznak. Nem is csoda, hogy az itteni csajok már megunták ezt és egyből leszögezik az üzenet elején, hogy nem ismerkednek/barátkoznak, hiába csak a kérdéshez kapcsolódó privátot írtam nekik. (persze ott sem derül ki mindig, hogy éppen fiúnak vagy lánynak írom azt az üzenetet, de nem is olyan szándékkal.)

2023. jan. 19. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!