Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Lány barátok szerzésének...

Lány barátok szerzésének céljából, milyen online, vagy élőbeni ismerkedési lehetőséget ajánlanátok egy 19 éves budapesti lánynak?

Figyelt kérdés

JELZEM, az a lány nem én vagyok, így nem kérek privátot!

A cél a barátkozás, barátnő(k), lány ismerős(ök) találása közös időtöltésre, akár délutánonként, vagy esti/hétvégi iszogatásokhoz, kikapcsolódáshoz, a korosztályában.

Tehát nem randizni, vagy szexkapcsolatra stb, csak egyszerűen barátkozni, hogy ne legyen unalmas számára az élet.

Igazából, kb ennyi idős lányokat kérdeznék ezzel kapcsolatban.

Köszi előre is a hasznos és értelmes válaszokat!

2022. okt. 27. 22:21
 1/4 anonim válasza:
Kis túlzással, hogyha kilép az utcára, már akkor találhatna ismerkedési lehetőséget. Biztos, hogy mindig akadnak ilyen csajos programok, ahová elmehetne.
2022. okt. 27. 22:30
 2/4 A kérdező kommentje:

Annyit még hozzátennék, hogy vannak lányok a környezetében, de velük sajnos nagyon nem pendül egy hullámhosszon, ami az érdeklődési kört illeti. Valakit az utcán, tömegközelkedésen csak úgy leszólítani pedig azért túl kellemetlen az ember lányának, ha kissé magába fordulóbb, gátlásosabb.

#1 Azért köszi a választ!

2022. okt. 27. 22:41
 3/4 anonim válasza:

Nem tud elindulni ez a lányzó az érdeklődési körével? Budapesten sok kis közösség van, érdemes lehet körülnézni, hogy talál-e pl. Facebookon olyan csoportot, akiknek ugyanez a hobbija, és tartalmasakat lehetne velük beszélgetni, elmenni egy-két találkozóra. Ha erre nincs lehetőség, én a helyében új hobbikon is elgondolkoznék (ha van ideje rá), könnyen lehet kedves lányokat találni egy edzőteremben, festőszakkörön, szervezett túrán, önkéntes vagy diákmunka során stb.

Attól függően pedig, hogy tanul vagy dolgozik jelenleg, az egyetemen/főiskolán/okj-n vagy a munkahelyen is találhat sorstársakat, akikkel érdemes lehet beülni egy kávéra, sörre, akármire. Nem tudom, hogy milyen a személyisége, de ha nyitott, kedves, az önbecsülése is a helyén van, akkor jók az esélyei.

Arra figyeljen viszont, hogy akármennyire is szeretne barátnőket, nem mindenkire érdemes időt/energiát fordítani. Nehogy az legyen, hogy annyira vágyik már egy igazi barátnőre, hogy észre sem veszi, hogy a másik féllel valami nagyon nem oké, kihasználja vagy bántja pl.

2022. okt. 27. 23:49
 4/4 anonim válasza:

"Nem tud elindulni ez a lányzó az érdeklődési körével?"

Nem. A nők többségének egyáltalán nincs hobbija.

2022. okt. 28. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!