Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Online barátkozás? Valaki? 22/L

Online barátkozás? Valaki? 22/L

Figyelt kérdés

Előre szeretném leszögezni kedves magányos 40-esek, hogy kifejezetten csak barátkozni szeretnék. :D

Na most, hogy ezt leírtam (és továbbra is figyelmen kívül fogják ezt hagyni) néhány szó magamról:

- 22 éves lány vagyok

- "Gamer girl" vagy nevezzétek, ahogy szeretnétek. Úgy teszek, mintha tudnék videójátékokkal játszani, pedig amúgy nem.

- Heti 3-szor edzek, haaa abból az egy otthoni just dance számít

- Budapesten élek (ennél több infót nem kapsz)

- Ezen kívül elég vegyes témákról lehet velem beszélni pl. pszichológia, az élet értelme meg hogy miért nem találom már a tökéletes palacsinta receptjét

Ha még nem menekültél el vagy utáltál meg a leírás alapján és közel állsz hozzám korban (kérlek, 30 fölött ne is írj, épp eleget ismerek a munkahelyemen), és te sem tudod, hogy mi a fenét kezdj a délutánoddal/estéddel, esetleg játékpartnert vagy online barátot keresel, akkor nagy örömmel várom üzeneted. :)

2023. febr. 14. 19:28
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Hűha, érdekes válaszokat kaptam. :D

Ki írta, hogy minden 30 fölötti ugyanolyan?

Mi az a femcel?

2023. febr. 14. 23:30
 12/22 anonim válasza:

[link]

Ezt csináld

2023. febr. 14. 23:32
 13/22 anonim válasza:

A femcel egy olyan incel akinek vaginája van, és befelé soha nem megy rajt' semmi a Canesten Uno-n kívül. Elég sok közülük így néz ki :

[link]

2023. febr. 14. 23:33
 14/22 anonim válasza:
Beleferek meg a keretbe? 63/F
2023. febr. 14. 23:36
 15/22 anonim válasza:
Vannak trollok is a gyiken, ne is foglalkozz velük, kérdező.
2023. febr. 15. 00:03
 16/22 anonim válasza:

"az élet értelme érdekelne,mert eddig hiába kerestem ,nem találtam rá választ."

Én 23 vagyok és találtam rá választ. Olvastál valaha vallásos könyveket, ősi tiltott könyveket, meditáltál -e, ayahuascáztál, gombáztál -e? Mit csináltál?

2023. febr. 15. 00:50
 17/22 anonim válasza:

"Mi az a femcel?"

Kétféle femcel van. Egy, akit nem dugnak meg sosem és kövér, de félnek tőle a férfiak mert független erős nő, satöbbi, a másik meg akin mindenki átmegy, mert független erős nő, és azt csinál a testével amit akar, és ezért azt csinálja, ami ellen a feminizmus küzdött: szexbabának nézik a nőket, erre ő is szexbaba lett. #GirlPower

2023. febr. 15. 00:52
 18/22 anonim válasza:
Olyan durva, hogy mindenhova odaeröltetitek a nőkkel kapcsolatos hülyeségeiteket. Ez a lány barátkozni, beszélgetni, játszani akar. : D Valszeg semmi köze az agymenéseitekhez.
2023. febr. 15. 12:58
 19/22 anonim válasza:

"Valszeg semmi köze az agymenéseitekhez."

A gyakori nagyrésze femcelekből áll. De igen, a kérdező nem tartozik a femcelekbe. Túl normális ahhoz, és egy átlagos csaj fölötti. A csajok általában nem tudnak ennyit megfogalmazni magukról, és nem érdekli őket az élet értelme.

A femcel fogalom, red pill, mgtow, stb. teljesen tudományos alapokon fekszik. Tinder statisztikák, interjúk NŐKKEL bizonyítják a valóságosságát. Sajnos már le lett leplezve az utóbbi időben a nők pszichológiai működése. És pont ezért, nem is számít melyik nő ért ezzel egyet vagy sem, mert a nők véleménye ebben sem számít, mert ők nem racionálisan gondolkodnak. Nem véletlenül nem volt szavazati joga a nőknek. Mert minek legyen annak, aki a politikáról sem tud stratégiailag gondolkodni? Egy átlag nőt simán meg lehet szociális nyomással győzni hogy dugjon mindenféle pasival mert az erőssé teszi. Az onlyfanssal a prosti csajok azt hiszik most sikeres üzletemberek lettek. Na mindegy, örökké tudnám mondani a bölcsességeimet, de inkább olyan közönségnek tenném aki maximálisan megérti.

2023. febr. 16. 00:01
 20/22 anonim válasza:

Szia !

Én benne vagyok :)

2023. febr. 16. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!