Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tényleg rossz húzás volt...

Tényleg rossz húzás volt részemről?

Figyelt kérdés

Az anotalkon beszélgettem valakivel.

Ez egy olyan oldal, ahol ismeretlenekkel lehet beszélgetni. Végül megadta az instáját és ott folytattuk a beszélgetést. A nevét nem akarta elmondani. De én megtaláltam őt facebookon. Amikor megkérdeztem hogy mért nem akarja elárulni a nevét azt mondta hogy általában amikor az emberek megtudják hogy ki ő, nem akarnak vele beszélni többet. Ekkor én elmondtam neki hogy amúgy én már tudom a nevét mert megtaláltam facebookon és erre ő nagyon megijedt tőlem. Azt mondja hogy nem tisztelem a magánéletét meg ilyenek. Persze tudom hogy igaza van. De csak azért mondtam el neki hogy tudom kicsoda, mert amikor elmondta hogy emiatt nem szoktak vele többé beszélgetni, tudatni akartam hogy én nem leszek ilyen.

Nincs bennem rossz szándék de most azt gondolja hogy valami zaklató vagyok meg ilyenek.

Ennyire rossz húzás volt ez tőlem? Hogy nem mondta el a nevét én meg megkerestem?

2023. febr. 9. 00:06
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Tudta hogy kivel beszélget, mert megvolt neki a csaj instagramja. Szerencsétlen csak nem akarta elárulni a teljes nevét, mert gondolom még nem volt meg neki egy random anotalkos arc felé a kellő bizalom. Nehéz lett volna adni neki egy kis időt? Miért nem lehetett ezt tiszteletben tartani? Szerintem teljesen érthető hogy az ismerkedés ilyen korai szakaszában nem bízik meg egy idegenben az internetről, tudván hogy manapság mennyi őrült van.
2023. febr. 9. 12:08
 22/27 anonim válasza:
Ja meg sötétben se menj ki az utcára mert megerőszakolnak! 🤡
2023. febr. 9. 12:51
 23/27 anonim válasza:
Ha gondolod küldök neked screenshotot, hogy mennyi elvetemült privát üzenetet kapok:) még olyan is előfordul, hogy az elején teljesen értelmesnek tűnik a tag, aztán idővel kibújik a szög a zsákból. Miért kell a hülye bohócfejeddel provokálni másokat? Te nem szoktad hallani, hogy mennyi borzalom történik? Képes vagy gúnyt űzni azokból, akik nem bíznak vakon minden idegenben az internetről, gratulálok:)
2023. febr. 9. 13:02
 24/27 anonim válasza:
Szerintem már akkor interneteztem mikor még a csattogós lepkét tologattad, találkoztam már ezzel-azzal. De az általánosítás meg a rossz dolgok felkapása és hetekig sírás róla csak a közösségi szarságok óta van
2023. febr. 9. 13:20
 25/27 anonim válasza:

Tökmindegy hogy mióta van ez a jelenség. MANAPSÁG rohadt sokan használják az internetet nap mint nap, ezzel együtt jár hogy sajnos sok az idióta. Nem értem miért okoz ekkora felháborodást, ha valaki elővigyázatos akar lenni. Főleg nőként.

Különben meg, a lekezelő stílusodból is visszavehetnél velem szemben. Nemhiszem hogy sokkal tapasztaltabb lennél internethasználat terén, mivel tinikoromban kezdett először népszerűvé válni itthon, nálunk is akkor lett először. És akkor még sehol nem voltak a közösségi oldalak.

2023. febr. 9. 13:31
 26/27 anonim válasza:

Amikor megkérdeztem hogy mért nem akarja elárulni a nevét azt mondta hogy általában amikor az emberek megtudják hogy ki ő, nem akarnak vele beszélni többet.

Ezt nem értem, mert ki ő, ismert ember aki rosszat tett?

2023. febr. 13. 23:04
 27/27 A kérdező kommentje:

Lehet rosszul fogalmaztam. Nem a személye miatt, hanem ő más...

Olyan, akit az emberek nagy része diszkriminál.

2023. febr. 14. 12:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!