Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Tényleg rossz húzás volt...

Tényleg rossz húzás volt részemről?

Figyelt kérdés

Az anotalkon beszélgettem valakivel.

Ez egy olyan oldal, ahol ismeretlenekkel lehet beszélgetni. Végül megadta az instáját és ott folytattuk a beszélgetést. A nevét nem akarta elmondani. De én megtaláltam őt facebookon. Amikor megkérdeztem hogy mért nem akarja elárulni a nevét azt mondta hogy általában amikor az emberek megtudják hogy ki ő, nem akarnak vele beszélni többet. Ekkor én elmondtam neki hogy amúgy én már tudom a nevét mert megtaláltam facebookon és erre ő nagyon megijedt tőlem. Azt mondja hogy nem tisztelem a magánéletét meg ilyenek. Persze tudom hogy igaza van. De csak azért mondtam el neki hogy tudom kicsoda, mert amikor elmondta hogy emiatt nem szoktak vele többé beszélgetni, tudatni akartam hogy én nem leszek ilyen.

Nincs bennem rossz szándék de most azt gondolja hogy valami zaklató vagyok meg ilyenek.

Ennyire rossz húzás volt ez tőlem? Hogy nem mondta el a nevét én meg megkerestem?

2023. febr. 9. 00:06
1 2 3
 1/27 anonim válasza:
Igen az volt. Legalább ne árultad volna el...
2023. febr. 9. 00:10
 2/27 A kérdező kommentje:
Hát mindegy, mert ez már megtörtént😞
2023. febr. 9. 00:14
 3/27 anonim válasza:

Nem volt rossz húzás, szerintem nem normális az ilyen aki egy privát beszélgető partnertől is fél. Én alapvetően nem szeretem kiteregetni a magánéletem, de amikor valakivel így névtelenül beszéltem és mondta hogy megkeresett facebookon, örültem is neki hogy érdeklődik. Ne érezd magad szar embernek meg zaklatónak, ha ilyen akkor ilyen, zárkózzon el a világ elől.

Egyébként hogy kerested meg ha a nevét sem tudod?

2023. febr. 9. 00:18
 4/27 A kérdező kommentje:

Pedig most nagyon rossz embernek érzem magam.

Az instán a barátain keresztül tudtam megtalálni, akiknek kint volt az igazi neve.

2023. febr. 9. 00:22
 5/27 A kérdező kommentje:
Félreérthető a válaszom, nem beszéltem a barátaival. Csak őket meggaláltam facebookon és profilképüket lájkolta az illető.
2023. febr. 9. 00:24
 6/27 anonim válasza:
És ez mire volt jó, őszintén? Jobb most így, hogy megtudtad a nevét?
2023. febr. 9. 00:26
 7/27 A kérdező kommentje:

Igazából csak érdekelt hogy kivel beszélgetek. Instán még kép se volt kint róla.

Hogy mire volt jó? Nemtudom

Igazából részemről nem változott semmi

De azt mondta hogy mindig otthagyják ha megtudják hogy ki ő, lehet sosem mondta vopna el magától..

2023. febr. 9. 00:30
 8/27 anonim válasza:
Én is örültem volna ha utána is szeretne velem beszélni valaki hogy már megtudta ki vagyok. Valami nem stimmel ott a toronyban annál aki egy névtelen beszélgetéstől is így odavan.
2023. febr. 9. 00:31
 9/27 anonim válasza:
Szerintem az lett volna korrekt ha elmondja a nevét ha rákérdezel. De nyilván annyi bizalom nem volt benne hogy megmondja. Az ilyenek nem is értem miért nem zárkóznak el a világ elől, kapcsolják ki a netet és dobják ki az okos eszközeiket. Csak rabolják az ismerkedni akaró jószándékú emberek idejét. Sok ilyen van, tiltsd le és kerüld az ilyeneket, felesleges időt energiát fordítani rájuk.
2023. febr. 9. 01:20
 10/27 anonim válasza:
Szerintem meg a mai világban, amikor ennyi gyökér van az interneten, teljesen érthető ha valaki nem bízik annyira egy random anotalkos idegenben.
2023. febr. 9. 01:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!