Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek tetszene ez a játék?

Kinek tetszene ez a játék?

Figyelt kérdés

A játék lényege, hogy különböző küldetéseket kap a játékos, amit elvállalhat, és ha teljesíti, akkor jutalomban részesül. A feladatok először nagyon egyszerűek, rövidek, pl először csak annyi, hogy menjen el valahova, aztán később érdekesebbé válnak.

A jutalom mértéke a feladatok nehezedésével arányosan emelkedik.

Hogyha egymás után több küldetést is elvállal a játékos, úgy hogy nem utasít vissza egyet sem, akkor bónuszt kap, ami egyre nő, annál több, minél hosszabb ez a "streak". A küldetések után tapasztalati pont is jár, és ha elér valamennyit, akkor szintet lép és választhat egy speciális képességet, ami segíteni fog a játékban.

Természetesen szó sincs semmilyen veszélyes, illegális vagy durva feladatról.

2023. jan. 7. 20:19
1 2 3 4
 31/36 anonim válasza:

"A küldetések után tapasztalati pont is jár, és ha elér valamennyit, akkor szintet lép és választhat egy speciális képességet, ami segíteni fog a játékban."

Hogy lehet a való életben képességet választani? lol

2023. jan. 8. 14:41
 32/36 A kérdező kommentje:

Mint, mondtam egy kis elvontság szükségeltetik a játékhoz. ;)

Lehet egy képzeletbeli képesség pl. hogy felezed a küldetés végrehajtási idejét, amikor az értékelésre kerül sor. stb.

Használjuk bátran azt a jó kis fantáziát. ;)

2023. jan. 8. 19:16
 33/36 anonim válasza:
De akkor már miért nem ültök be valakihez aztán D&D-t is játszhattok.
2023. jan. 8. 20:05
 34/36 anonim válasza:
Lehet még jelentkezni? Ha igen, engem is érdekel, már ha nem vagyok túlkoros -milyen korosztályban gondolkodtok?
2023. jan. 22. 20:00
 35/36 A kérdező kommentje:
Persze, a jelentkezés folyamatos. Milyen korosztály vagy? Nem hiszem, hogy túlkoros lennél.
2023. jan. 22. 20:35
 36/36 anonim válasza:
Előző vagyok, sajnos eddig elkerülte a figyelmem, hogy írtál. 42 éves vagyok..
2023. febr. 17. 20:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!