Kezdőoldal » Ismerkedés » Barátkozás » Kinek tetszene ez a játék?

Kinek tetszene ez a játék?

Figyelt kérdés

A játék lényege, hogy különböző küldetéseket kap a játékos, amit elvállalhat, és ha teljesíti, akkor jutalomban részesül. A feladatok először nagyon egyszerűek, rövidek, pl először csak annyi, hogy menjen el valahova, aztán később érdekesebbé válnak.

A jutalom mértéke a feladatok nehezedésével arányosan emelkedik.

Hogyha egymás után több küldetést is elvállal a játékos, úgy hogy nem utasít vissza egyet sem, akkor bónuszt kap, ami egyre nő, annál több, minél hosszabb ez a "streak". A küldetések után tapasztalati pont is jár, és ha elér valamennyit, akkor szintet lép és választhat egy speciális képességet, ami segíteni fog a játékban.

Természetesen szó sincs semmilyen veszélyes, illegális vagy durva feladatról.

2023. jan. 7. 20:19
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
én el tudnám képzelni de úgy hogy semmi youtube meg ilyenek hanem így magunk aztán persze ismerettségi körünk által bővülnénk de nem tudnék természetesen viselkedni és zavarba lennék ha végig fel lenne véve és mások néznék
2023. jan. 7. 22:34
 22/36 anonim válasza:

Ne higyjetek a kérdezőnek, a squid game is ilyen gyerekjátékokként lett feltüntetve és sok kóreai lett kinyírva(láttam netflixen szóval igaz)

Amúgy mennyi a főnyeremény, lehet engem is érdekel?

2023. jan. 7. 22:36
 23/36 A kérdező kommentje:

Én sem szeretném felvenni, megnyugodhatsz. :)

Tényleg, a Netflix tényleg már csak ilyen, hogy minden igaz rajta :D

2023. jan. 7. 22:53
 24/36 A kérdező kommentje:
Akit érdekel, írjon privátban és elkezdjük összehozni a csoportot. :)
2023. jan. 7. 22:55
 25/36 anonim válasza:
Engem érdekel.
2023. jan. 7. 23:16
 26/36 anonim válasza:
Engem is érdekelne.
2023. jan. 7. 23:31
 27/36 anonim válasza:
Ugyan ezt a world of warcrafton is meglehet tenni, csak az jóval biztonságosabb.....
2023. jan. 7. 23:47
 28/36 anonim válasza:
de az személytelenebb is
2023. jan. 8. 00:33
 29/36 anonim válasza:
Kérdező, tényleg nézd meg a squid game sorozatot. Ilyen dumához sok pénz kell
2023. jan. 8. 02:01
 30/36 A kérdező kommentje:

Hát az biztos, hogy nem olyan embereket keresek, akiknek a wow hasonlít, egy élő, új kapcsolatokat kiépítő, izgalmas játékhoz. :D

Én csak arra várok, hogy aki írta, hogy érdekli, az írjon. Nem szeretnék, kétszer ráírni valakire, ezért nem írok én.

2023. jan. 8. 11:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!