Kinek tetszene ez a játék?
A játék lényege, hogy különböző küldetéseket kap a játékos, amit elvállalhat, és ha teljesíti, akkor jutalomban részesül. A feladatok először nagyon egyszerűek, rövidek, pl először csak annyi, hogy menjen el valahova, aztán később érdekesebbé válnak.
A jutalom mértéke a feladatok nehezedésével arányosan emelkedik.
Hogyha egymás után több küldetést is elvállal a játékos, úgy hogy nem utasít vissza egyet sem, akkor bónuszt kap, ami egyre nő, annál több, minél hosszabb ez a "streak". A küldetések után tapasztalati pont is jár, és ha elér valamennyit, akkor szintet lép és választhat egy speciális képességet, ami segíteni fog a játékban.
Természetesen szó sincs semmilyen veszélyes, illegális vagy durva feladatról.
Ne higyjetek a kérdezőnek, a squid game is ilyen gyerekjátékokként lett feltüntetve és sok kóreai lett kinyírva(láttam netflixen szóval igaz)
Amúgy mennyi a főnyeremény, lehet engem is érdekel?
Én sem szeretném felvenni, megnyugodhatsz. :)
Tényleg, a Netflix tényleg már csak ilyen, hogy minden igaz rajta :D
Hát az biztos, hogy nem olyan embereket keresek, akiknek a wow hasonlít, egy élő, új kapcsolatokat kiépítő, izgalmas játékhoz. :D
Én csak arra várok, hogy aki írta, hogy érdekli, az írjon. Nem szeretnék, kétszer ráírni valakire, ezért nem írok én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!