Kinek tetszene ez a játék?
A játék lényege, hogy különböző küldetéseket kap a játékos, amit elvállalhat, és ha teljesíti, akkor jutalomban részesül. A feladatok először nagyon egyszerűek, rövidek, pl először csak annyi, hogy menjen el valahova, aztán később érdekesebbé válnak.
A jutalom mértéke a feladatok nehezedésével arányosan emelkedik.
Hogyha egymás után több küldetést is elvállal a játékos, úgy hogy nem utasít vissza egyet sem, akkor bónuszt kap, ami egyre nő, annál több, minél hosszabb ez a "streak". A küldetések után tapasztalati pont is jár, és ha elér valamennyit, akkor szintet lép és választhat egy speciális képességet, ami segíteni fog a játékban.
Természetesen szó sincs semmilyen veszélyes, illegális vagy durva feladatról.
Igen, ismerem az Idegpályát. De abban illegális és nagyon veszélyes dolgok vannak. Mint írtam ez a játék nagyon nem erről fog szólni.
És nem is szoktál Pesten járni?
Ezt én is valami youtube sorozatkent tudom elképzelni. Főleg ha nem megrendezett, a megrendezett bénaságokkal van tele a net.
Amúgy nekem tetszene, persze ha tenyleg nincs semmi illegális, szabályszegő, potenciálisan egészségkárosító vagy szexuális tartalom benne. Vagy esetleg szimplán veszélyes.
Bár én inkább nézni néznék szívesen ilyet ha jól van kitalálva, megrendezve, összevágva stb.
Hogy mondjuk ilyenben részt vennék-e, passz, ennyire lehet nem vagyok bátor 😅
De van benne potenciál, nekem mint ötlet tetszik amúgy, mozgatja a fantáziámat 😅
Ha nem youtube csatorna akkor valahol el tudok képzelni egy baráti társaságot ahol így mozdítják ki egymást az emberek a komfortzónájukból. Vagy csak szimplán versenyeznek néhány szabály alapján relatíve költségmentes dolgokban.
Pl ismerek olyat aki fogyóversenybe kezdett valakivel, de a tét csak az hogy aki veszít az hívja meg a másikat egy kávéra. Tehát semmi komoly verseny, nem komoly tét, de mégis valami ami kicsit más mintha maguk próbálnának néhány kilót leadni.
Igen, ennek az lenne a célja, hogy kimozdítsuk az embereket a komfortzónájukból, olyan dolgokat csináljank amit élveznek, és közben még új barátságok is születhetnek.
A youtube csatorna, hogy mások is láthassák, az is egy része lehet ennek, de ehhez megint csak pénz kell, vágó, egyenlőre nincs ilyen felajánlás.
(egyik "jelentkező")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!